Baley

XXX.XXX.210.180
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda se oceněna zvířata prodávají už v pátek nebo jen v sobotu. Na plakátu je napsáno, že se výstava koná 15. - 16. 11. a trh zvířat se koná pouze v sobotu. Budu ráda za Vaši odezvu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zvířata na výstavě se prodávají i v pátek.Trh je mimo.

Za mě.co by vystavovatele,spojenost.My jsme ale nekupovali.U prodeje to byl v pátek masakr.Bavili jsme se se Slováky, ti říkali,že se před ně nacpali nějací Jugoslávci,dělali,že nerozumí a ještě se rozčilovali,když jim neprodali víc jak 4 zvířata.

Takový prodej králíků jsem poprvé zažil v Nezvěsticích,kupovat králíka aniš bych věděl jak vypadá,jen podle katalogu.To se může stát jen u nás.
Podle mého by to mělo probíhat tak že jdu na výstavu,prohlížím si králíky a když se mi nějaký kus líbí a je prodejný tak vezmu posuzovací lístek a jdu k prodeji kde ho zaplatím a dostanu rodokmen,s rodokmenem jdu zpět na výstavu kde je služba a na základě rodokmenu a paragonu o zaplacení si králíka odvezu.
napsal(a):
Takový prodej králíků jsem poprvé zažil v Nezvěsticích,kupovat králíka aniš bych věděl jak vypadá,jen podle katalogu.To se může stát jen u nás.
Podle mého by to mělo probíhat tak že jdu na výstavu,prohlížím si králíky a když se mi nějaký kus líbí a je prodejný tak vezmu posuzovací lístek a jdu k prodeji kde ho zaplatím a dostanu rodokmen,s rodokmenem jdu zpět na výstavu kde je služba a na základě rodokmenu a paragonu o zaplacení si králíka odvezu.
Přesně takto to chodi na CV a velkych oblastnich výstavách..v Lysé bylo velké množství kraliku a jeste vice kupujicich,samozřejmě vsichni chtějí byt prvni😀..já ještě na pristi rok noveho samce mám,Bu,už tři..radši kupuji na výstavách menších,s chovateli se osobně znám, v klidu si kraliky prohlédnu,popřípadě se domluvim o koupi doma..rvačky o králíka by me opravdu nebavily..byla jsem na výstavě v sobotu, vsechno v klidu a pohodě..koupila jsem si kohoutka rousného😀

napsal(a):
Tak by to mělo fungovat.Bohužel tady si lidi nabrali oceńováky nebo prodejní lísky,pak něco koupili,ale k neprodaným zvířatům už lístky nevrátili,takže si další zájemci mysleli,že je zvíře prodaný a ve finále se neprodalo vůbec.Na menších výstavách to funguje,ale tyhle velké katastrofa.Zažili jsme v době kdy se dávaly prodejní lístky,skupinu Poláků se štosem lístků od králíků,pak nakoupili a zbývající lístky hodili do koše.Říkali jsme jim,že je musí vrátit,ale dělali,že nerozumí.