Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.10.2019 08:43
Chovatel Tadeáš

XXX.XXX.139.134

Dobrý den, neměl by tu někdo fotky ucha po tetování , klidně i kolem týdne , klidně každý den vyfocené. V neděli jsem poprvé tetoval a nějak se mi to nezdá

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2019 19:47

Co se vám nelíbí,jak jste tetoval,dejte foto.

30.10.2019 20:17
Chovatel Tadeáš

XXX.XXX.42.142

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co se vám nelíbí,jak jste tetoval,dejte foto.

Aktuálně nejsem doma , ale zdálo se mi že to bude málo čitelné a malé množství barvy ve vpichach

31.10.2019 15:25

Ono u tetování záleží na tom,jak se tetuje,barva ,technika,stáří králíků,ale i plemenná příslušnost.Ze zkušenosti třeba u BO,Čv,Nč,Ha, Tč nikdy nebyl s tetováním problém,u Al,které mají hdně osrstěné uši i uvnitř,silné uši a ještě tmavou kůži to bývá horší.Tam se barva musí opravdu důkladně vmasírovat do vpichů.

4.11.2019 11:42
dury

XXX.XXX.198.77

Chovatel Tadeáš napsal(a):
Dobrý den, neměl by tu někdo fotky ucha po tetování , klidně i kolem týdne , klidně každý den vyfocené. V neděli jsem poprvé tetoval a nějak se mi to nezdá

Dobrý den. Jestli jste organizovaný chovatel, má každá ZO ČSCH svého tetovatele a Vám, jestli nejste řádně proškolen, nepřísluší králíky (i své) tetovat. Tetovatel má na základě registračního řádu i stanovené povinnosti. Podle Vašeho dotazu neplní registrátor Vaší ZO své povinnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík