Registrace - kniha registrátora

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2019 22:36
Marbur

XXX.XXX.33.131

Dobrý den, prosím pokud je mezi vámi někdo kdo má na starost základní, okresní či klubovou registraci králíků..... jak a kam zapisujete odchovy... V ZO po mě chtějí abych dělala registrátorku a nějak nevím jak nejlépe a přehledně to mít napsáno...Prosím o typy jak to máte Vy.....

9.1.2020 22:56
Chovatel Tadeáš

XXX.XXX.132.119

Marbur napsal(a):
Dobrý den, prosím pokud je mezi vámi někdo kdo má na starost základní, okresní či klubovou registraci králíků..... jak a kam zapisujete odchovy... V ZO po mě chtějí abych dělala registrátorku a nějak nevím jak nejlépe a přehledně to mít napsáno...Prosím o typy jak to máte Vy.....

Také ze mě udělali registrátora a moc nevím jak co vést

10.1.2020 07:58
Rotvik

XXX.XXX.176.249

Marbur napsal(a):

Dobrý den,
poslal jsem vám soukromou zprávu..

12.1.2020 20:10
radekseznam

XXX.XXX.140.146

Vedu si tabulku, kde mám jméno, plemeno, registrace okresně a nebo klubově, kdy jsem co kam posílal a komu (okresnímu a klubovému registrátorovi) a kolik má chovatel zaplatit. Na výroční schůzi pak zpracuji statistiku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík