Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

KrálíčekLuna

2.1.2020 22:13
KrálíčekLuna

XXX.XXX.209.130

Mému králíčkovi Luně bylo 7 měsíců. Mám jí od jejích 5 měsíců. Zvykla si dobře nic jí nechybělo, očkovaná byla. Byl den jako jiný šla jsem si ven zaběhat, když jsem se vrátila domů Luna ležela divně v boudě a vůbec se nehýbala, vůbec nevím co se jí stalo, jestli to byla moje chyba tak mi prosím pomocte😭😭

3.1.2020 16:50
borax

XXX.XXX.91.21

KrálíčekLuna napsal(a):
Mému králíčkovi Luně bylo 7 měsíců. Mám jí od jejích 5 měsíců. Zvykla si dobře nic jí nechybělo, očkovaná byla. Byl den jako jiný šla jsem si ven zaběhat, když jsem se vrátila domů Luna ležela divně v boudě a vůbec se nehýbala, vůbec nevím co se jí stalo, jestli to byla moje chyba tak mi prosím pomocte😭😭

Jak dlouho jste králíčka měla?
Resp.jak dlouho jste se o něho starala, než uhynul?
Čím jste ho krmila?
Máte jistotu, že měl 5 měsíců, např.tetování v uchu?

KrálíčekLuna

3.1.2020 21:54
KrálíčekLuna

XXX.XXX.209.130

Měl tetování v uchu starala jsem se o něj 2 měsíce granule jsme měli přímo od chovatele

4.1.2020 02:15
borax

XXX.XXX.91.21

KrálíčekLuna napsal(a):
Měl tetování v uchu starala jsem se o něj 2 měsíce granule jsme měli přímo od chovatele

Z tetování v uchu by mělo být jasné, kdy se králík narodil.
Jestli měl ke krmivu i seno, tím by to asi nemělo být.Resp.nevidím to na úhyn z krmiva.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.1.2020 18:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

jak jste krmila ? nemohla sežrat nic co by ji neudělalo dobře ? a proti čemu byla očkovaná ?

4.1.2020 22:06
borax

XXX.XXX.91.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
jak jste krmila ? nemohla sežrat nic co by ji neudělalo dobře ? a proti čemu byla očkovaná ?

Luna už to má za sebou, tak je to už asi jedno.

5.1.2020 21:39
Mája králík

XXX.XXX.150.221

KrálíčekLuna napsal(a):

Měla jsem něco podobného. Měla jsem zakrslého králíka kasteorexe, mladou samičku. Byla v bytě, žila s náma rok a dva měsíce a pak odešla. Dodnes nevím proč.
Stalo se to tak, že od rána divně dýchla. Tak jsem si řekla, jo to bude tím teplem(bylo léto),ale ono to do 5h odpoledne neustupovalo a tak jsem si řekla, že s ní půjdu na veterinu(jen sejdu kopec a zabočím doleva, prostě kousek), oblékla jsem se a že jí půjdu vytáhnout z klece, ale ona se mi v rukách úplně ohnula, jako zvadlá kytka. Položila jsem ji na koberec a ona se nehýbala. Okamžitě jsem si vzala voty a popadla ji do náručí a běžela jsem tak rychle, jak jsem mohla z toho kopce, cestou se mi ještě vyčůrala na nohu(byla to krev) a já tušila, že to nedopadne dobře. Přešla jsem přechod k vet. ordinaci, než jsem stačila otevřít dveře, bylo po všem...
Veterinářka mi řekla, že to mohlo být z přehřátí, nebo z mrtvice. 😞

Přidejte reakci

Přidat smajlík