Zánět močových cest

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dixinka

18.1.2020 07:03
Dixinka

XXX.XXX.164.246

Zdravím, jsem tady pro menší radu.
Asi v pondělí jsme přišli na to, že naše králinda na tom není zrovna nejlíp. Rychle dýchala a močila krev, tak jsme ji vzali k veterinářce. Měla zánět močových cest, tak jí dala nějaké léky. Včera dostala poslední injekci a už je jako dřív. Jí, bobkuje, skáče, ale dnes ráno měla opět načervenalou moč. Je to v důsledku antibiotik nebo je možné, že ještě není zdravá? :/

18.1.2020 07:10
rapotacka11

XXX.XXX.212.158

Čím krmíte?
Neměla třeba větší mrkev,
něco jiného, co barví?

18.1.2020 12:05
Mája králík

XXX.XXX.150.221

Dixinka napsal(a):
Zdravím, jsem tady pro menší radu.
Asi v pondělí jsme přišli na to, že naše králinda na tom není zrovna nejlíp. Rychle dýchala a močila krev, tak jsme ji vzali k veterinářce. Měla zánět močových cest, tak jí dala nějaké léky. Včera dostala poslední injekci a už je jako dřív. Jí, bobkuje, skáče, ale dnes ráno měla opět načervenalou moč. Je to v důsledku antibiotik nebo je možné, že ještě není zdravá? :/

Zdravím, měla jsem úplně stejný případ, jak máte vy. Taky dostala zánět močových cest, doktorka ji dala antibiotika a ještě nějaké léky. Řekla mi, že musí hodně pít, protože měla písek v moč. cestách, tak aby se vyplavil. Dokud se nevyplaví a nezmizí, bude muset brát ty antibiotika. Také mi řekla, že nesmí seno s vojtěškou. Snažila jsem se ji zachránit, jak nejvíce to šlo, ale bohužel na to stejně zemřela. Než zemřela, naposledy se vyčůrala a její moč byla opět červená.(myslím, že ta vaše ještě zdravá není, léčení trvá poměrně dlouho)
My jsme moc štestí neměli, tak držím palce.

Dixinka

18.1.2020 12:27
Dixinka

XXX.XXX.164.246

rapotacka11 napsal(a):
Čím krmíte?
Neměla třeba větší mrkev,
něco jiného, co barví?

Mrkev jíst zatím nechtěla, ale ve směsce má trochu sušené mrkve.

Přidejte reakci

Přidat smajlík