Dobrý den, prosím o radu.Chovám králíky už nějaký čas a ještě se mi nestalo,že bych nepřipustila samice . Dávala jsem jim celer ,do kotce bobky od samce a nic . Když je dám k samcovi ,tak kňučí jako by byly těhotné,ale nejsou.Jsou to hérečky.Obě dvě samice,jsou zkušené matky.Tak nevím co dělat.Poradi mi někdo?díky za každou radu.Ira
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hmm, inseminátor je istota ... Aj na na herečky...

Rada , moja = nemusí ma poslúchnuť... Má možnosť alternatívnej medicíny napr. kozie bobky a za uplňku natrhať materinu dúšku a podávať ako výluh v liehu 2x denne počas 2 týždňov... Inak raz bol u mňa týpek " pripusťiť kozenku " a doviezol ju na zadnom sedadle BMWX6 asi 100 kilometrov To je neco , ked chceš dáš čokoľvek a cena je nepodstatná...
Georgi

XXX.XXX.168.10
Jak dlouho se je snažíte připustit.Záleží jestli jsou v říji.Když přibijou zadek k zemi je to marné.Jak utíkají nebo zvedají zadek pak se dá připustit.Je to třeba zkoušet.Některé starší samice někdy můžou kňučet.
napsal(a):
Rada , moja = nemusí ma poslúchnuť... Má možnosť alternatívnej medicíny napr. kozie bobky a za uplňku natrhať materinu dúšku a podávať ako výluh v liehu 2x denne počas 2 týždňov... Inak raz bol u mňa týpek " pripusťiť kozenku " a doviezol ju na zadnom sedadle BMWX6 asi 100 kilometrov To je neco , ked chceš dáš čokoľvek a cena je nepodstatná...
A problém máte s čím ? 😂S autem nebo vzdáleností? 😁
horal
napsal(a):
Co rada to perla. Podobné jsou už pomalu všechny vlákna, kdy se odpovídá na 15 let staré dotazy. Co takhle podívat se jestli je v říji, ta se opakuje každých 14 dní. Pokud to nepomůže tak by to chtělo názornou ukázku.
No já říji beru za samozřejmou, když jsem to psala, mám samici co mi uz samou říjí málem sežrala králikarnu , ale samce nechtěla, když jsem ji pohladila, zvedla zadek tak vysoko, ze na ni samec ani nemohl naskočit😁 Tak jsem ji přidržela a je to v troubě 😁 , a protože mi samec delší dobu neskákal tak jeste jednou večer , a to uz si rozpomenula a byla jak mílius. ..

mlckova
napsal(a):
A problém máte s čím ? 😂S autem nebo vzdáleností? 😁
Ja? Ani z jedným... Iba ak z "Láskou"