Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lemai

12.2.2020 11:59
Lemai

XXX.XXX.241.185

Zdravím,
žádám o radu, mám doma králíka (jako domácího mazlicka) cca 4 roky, samec, ne zakrsly. Mám kovovou klec. Ale přes den ji má pořád otevřenou a vlastně celý den si běhá po být prostě je pořád venku. Ale večer v momentě kdy ho zavřu, začne strašně v noci mlátit s kleci vezme do pusy ty kovové sprusle a strašně s nima tříska, že nas to budi. Jen v noci. Prosím o radu co s ním a tím, aby to nedělal, už jsem opravdu z toho zoufalá. Děkuji

Jeana12

12.2.2020 12:10
Jeana12

XXX.XXX.253.62

Lemai napsal(a):
Zdravím,
žádám o radu, mám doma králíka (jako domácího mazlicka) cca 4 roky, samec, ne zakrsly. Mám kovovou klec. Ale přes den ji má pořád otevřenou a vlastně celý den si běhá po být prostě je pořád venku. Ale večer v momentě kdy ho zavřu, začne strašně v noci mlátit s kleci vezme do pusy ty kovové sprusle a strašně s nima tříska, že nas to budi. Jen v noci. Prosím o radu co s ním a tím, aby to nedělal, už jsem opravdu z toho zoufalá. Děkuji

Na to 100% pomáhá kousek slaniny a hodně česneku

Prostě protestuje, proti omezení prostoru, takže mu otevřete i na noc, přestěhujte ho, nebo upečte, víc nevymyslíte.

Lemai

12.2.2020 12:22
Lemai

XXX.XXX.241.185

Žádám o radu, jestli náhodou s tím nemá někdo zkušenosti. Tyhle debilni kecy si nechte pro někoho doma.

Jeana12

12.2.2020 12:47
Jeana12

XXX.XXX.253.62

Lemai napsal(a):
Žádám o radu, jestli náhodou s tím nemá někdo zkušenosti. Tyhle debilni kecy si nechte pro někoho doma.

Co je na tom blbýho a co jinýho čekáte, že Vám někdo poradí? Tak si s ním prostě zkuste promluvit a vysvětlit mu, ža Vám to vadí

12.2.2020 12:47
mlckova

XXX.XXX.157.153

Lemai napsal(a):

No paní má pravdu, králík není pes, vpodstatě to bere jako týrání , takze ho bud nechte venku nebo přestěhujte , změňte klec, zbavte se ho....

12.2.2020 13:34
Mája králík

XXX.XXX.0.22

Lemai napsal(a):
Zdravím,

Zkuste králíkovi přehodit přes klec prodyšnou deku, ale tak, aby se přes noc neudusil a nepřehřál. Můj králík to dělal přes noc také a vždy na tom samém místě, do té doby. Dokud jsem nezakročila. U nás pomáhá to, že jsem našla podložku na plastelínu, a tu mu na noc připnu kolíkem a je klid.

12.2.2020 13:42
Mája králík

XXX.XXX.0.22

Mája králík napsal(a):
Zkuste králíkovi přehodit přes klec prodyšnou deku, ale tak, aby se přes noc neudusil a nepřehřál. Můj králík to dělal přes noc také a vždy na tom samém místě, do té doby. Dokud jsem nezakročila. U nás pomáhá to, že jsem našla podložku na plastelínu, a tu mu na noc připnu kolíkem a je klid.

A ještě jedna rada. Nepouštějte králíka po bytě celý den. Velice rychle si zvykne na to, že je celý den venku z klece a pak to bere jako to ,, týrání", co psala mlckova. Takže pouštět ven určitě, ale ne celý den.

Lemai

12.2.2020 13:45
Lemai

XXX.XXX.241.185

Moc děkuji :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík