Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2020 21:39
Smajlina

XXX.XXX.41.20

Ahoj, chtěla bych si popovídat o nemoci kterou postihla králíčka a nevím co byla zač. Byl rok 2017 můj králíček se začal naklánět na levou stranu a práva strana těla mu přestala fungovat... Ihned jsem ho vzala a odjela s ním k veterináři který ho usmrtil.. Nenapadlo mě ho se zeptat co to bylo zač protože nad tím jsem nepřemýšlela. Ví někdo ?
Mrtvička?!

28.2.2020 09:55
borax

XXX.XXX.91.21

Řešíte králíka, který je 3 roky v zemi?
To jako vážně?

28.2.2020 10:02
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Dělá si legraci,Smajlina😂😂

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.2.2020 12:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ale aspoň sa zaregistrovala ... A ten králiček nie je isto v zemi , po príchode do kafilerky ešte na nočnej smene " Reinkarnoval " Jak sa patrí na poriadneho mazllčka .

28.2.2020 13:30
Smajlina

XXX.XXX.41.20

Víte, už nad tou nemocí dlouho uvažuju a přemýšlím a našla jsem zrovna tento web tak proč se nezeptat?

28.2.2020 15:31
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Smajlina napsal(a):
Víte, už nad tou nemocí dlouho uvažuju a přemýšlím a našla jsem zrovna tento web tak proč se nezeptat?

No, on Vám už nikdo nic rozumného nenapíše. Pokud jste dala zvíře utratit u veterináře (což chválím, jsou lidi, kteří by ho nechali chcípnout) a chcete vědět, co mu vlastně bylo, musíte to zvíře dát na pitvu. Ani tam se nemusí nic zjistit na sto procent, ale je to jediná reálná šance. Všechno ostatní jsou dohady.
Protože poškodit mozek tak, aby zvíře mělo problém s pohybem, může způsobit tisíc věcí - bakterie, viry, úraz, třeba i ta mozková mrtvice. Ale nic přesnějšího Vám nikdo nemůže nabídnout, leda tak Vlastík Plamínek.

28.2.2020 16:21
petr008

XXX.XXX.193.159

Už to mám, ten králík skonal na amyotrofickou laterální sklerózu. Stejné příznaky měl před smrtí Mao Ce Tung, viz.: https://www.dotyk.cz/magazin/mao-ce-tung-hygiena-zdravi-30000226.html

13.3.2020 10:12
Smajlina

XXX.XXX.4.134

Varaxi napsal(a):
No, on Vám už nikdo nic rozumného nenapíše. Pokud jste dala zvíře utratit u veterináře (což chválím, jsou lidi, kteří by ho nechali chcípnout) a chcete vědět, co mu vlastně bylo, musíte to zvíře dát na pitvu. Ani tam se nemusí nic zjistit na sto procent, ale je to jediná reálná šance. Všechno ostatní jsou dohady.
Protože poškodit mozek tak, aby zvíře mělo problém s pohybem, může způsobit tisíc věcí - bakterie, viry, úraz, třeba i ta mozková mrtvice. Ale nic přesnějšího Vám nikdo nemůže nabídnout, leda tak Vlastík Plamínek.

Děkuji za odpověď. Mě osobně přijde lepší ukončit jeho trápení hned než ho nechat v tom plavat. Děkuji za rozumnou odpověď ;)

13.3.2020 10:12
Smajlina

XXX.XXX.4.134

petr008 napsal(a):
Už to mám, ten králík skonal na amyotrofickou laterální sklerózu. Stejné příznaky měl před smrtí Mao Ce Tung, viz.: https://www.dotyk.cz/magazin/mao-ce-tung-hygiena-zdravi-30000226.html

Děkuji za odpověď. Je to možné že něco takového měl. Děkuji za váš čas. ;)

Přidejte reakci

Přidat smajlík