Vinc86
napsal(a):
Já mám zakrslého králíka už 9 let je fakt starej očkovaný nikdy nebyl a zatím žije. Očkováni tak závratně nespěchá. Určitě tam později běžte ať máte klid.
Dobře, děkuji. Očkování asi není nic akutního, ale potřeba podle mě je i když ven nechodíte. Králíka může nakazit i komár, který vlétne oknem do bytu. Ale děkuji za názor
Shannen
napsal(a):
Dobře, děkuji. Očkování asi není nic akutního, ale potřeba podle mě je i když ven nechodíte. Králíka může nakazit i komár, který vlétne oknem do bytu. Ale děkuji za názor
Rozhodně bych očkování nepodceňovala, mor se šíří vzduchem, pokud má někdo v okolí králíky a neočkuje může to chytit a to stejné jak správně píšete u myxomatozy.....
mlckova
napsal(a):
Rozhodně bych očkování nepodceňovala, mor se šíří vzduchem, pokud má někdo v okolí králíky a neočkuje může to chytit a to stejné jak správně píšete u myxomatozy.....
Ale teď v téhle situaci, mám chodit k vet? Vím, že je očkování potřeba, ale v okolí nevím o nikom, kdo by králíky měl
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vet odmeria teplotu vám a králikovi švacne injekciu bez problémov... No problém , len aby ste mali penizky.