Uživatel s deaktivovaným účtem

Ano odstavují se samice od mladých.Pokud chcete míchat dva čerstvě odstavené vrhy,tak to není dobré.Pokud to jsou králíci 3-4 měsíční,jsou stejně staří,tak to je možné,ale je lepší dát do jednoho kotce samce a do druhého samice.Měli by se dát do jiného kotce než byli dosud aby byli všichni v cizím prostředí,

my to tak děláme, rozdělíme králíčata na samce, samice a dáme do velkých výběhů. Vždycky jim cáknu mezi uši voňavku, pak se neperou. Mají rádi ve výběhu schovávačky. Pozor s krmením, může se vám stát, že tam máte žrouta, co využije většího množství zrní, přežere se a chcípne.
napsal(a):
my to tak děláme, rozdělíme králíčata na samce, samice a dáme do velkých výběhů. Vždycky jim cáknu mezi uši voňavku, pak se neperou. Mají rádi ve výběhu schovávačky. Pozor s krmením, může se vám stát, že tam máte žrouta, co využije většího množství zrní, přežere se a chcípne.
dáváte oves? mě ho malí nechtějí
Georgi

XXX.XXX.168.10
Můžete je dát spolu po odstavu (10 týdnů) do jednoho výběhu ,ale zvlášť samce a samice . Nejdéle do čtyřech a půl měsíce zabíjím .Pro samce je větší prostor lepší .K dotazu Jožina ,na oves si malí musí zvyknout .U pětitýdenních mláďat už jsou misky vymetené .

jarka-ká
napsal(a):
dáváte oves? mě ho malí nechtějí
naši králíci žerou všechno, proto jsem radši opatrná. Krmíme směsí ovsa a granulí + seno a řepa. Až začnou kopřivy, budem jim je dávaat taky.