Kobi

XXX.XXX.41.12
Zdravím,
chtěl jsem se optat, jak stáří králíci se krmí trávou. Slyšel jsem, že prvních 5 měsíců by se měli krmit jen senem.
Diky za rady.
nemáme

XXX.XXX.47.168
Bože, co je tohle za otázky???????? Co je to za negramota, co se zeptá na takouvouhle hovadinu???? To individum má doma králíky? Chudáci králíci. Kam to lidstvo spěje, kam se ztratil selský rozum???? Nikdy jsem se nechtěl vyjadřovat k takovým nejapnostem, ale tohle mi nedalo a musím......
Kobi

XXX.XXX.41.12
Pardon že vás tu obtěžuji, ale každý začíná. A "dementum" co mají jen blbý keci co nejsou k veci děkuji za komentáře!!!
Proto na tokováto fóra píši minimalne.
Kobi

XXX.XXX.41.12
Ale já mám mladý bez matky. A zelený ještě nejedli ani s matkou.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kobi
napsal(a):
Ale já mám mladý bez matky. A zelený ještě nejedli ani s matkou.
Nebylo by od věci napsat stáří králíků,jak krmíte,případně plemeno,velikostní ráz.Pokud trávu nedostávali je potřeba je postupně na ni zvykat.Žrát ji mohou od toho co začnou přijímat potravu.Nejdříve dát jen pár lístků pampelišky a postupně přidávat.Seno by měli mít stále.Trávu musí hned sežrat a ne ji zadupat a pak žrát.Pokud ji nesežrou do půl hodiny,zbytek vyndat a vyhodit.Tráva by neměla být znečištěná výkaly třeba psů a nesmí být zapařená.
Kobi

XXX.XXX.4.137
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nebylo by od věci napsat stáří králíků,jak krmíte,případně plemeno,velikostní ráz.Pokud trávu nedostávali je potřeba je postupně na ni zvykat.Žrát ji mohou od toho co začnou přijímat potravu.Nejdříve dát jen pár lístků pampelišky a postupně přidávat.Seno by měli mít stále.Trávu musí hned sežrat a ne ji zadupat a pak žrát.Pokud ji nesežrou do půl hodiny,zbytek vyndat a vyhodit.Tráva by neměla být znečištěná výkaly třeba psů a nesmí být zapařená.
To jsem potřeboval vědět. Děkuji
Georgi

XXX.XXX.168.10
Dávám také trávu jako jíva ze začátku pomalu . Večerní krmení trávu s jádrem nebo granulema (zvlášť přikládám trochu sena),ranní krmení seno. To asi týden. Nyní už krmím jenom trávu i u třítýdenních mladých.Těm přikládám ještě seno. U první trávy je třeba dobře si hlídat ,aby se jim tráva nezapařila. Hlavně u mladých králíků.