Králinda

XXX.XXX.237.4
Dobry den, ráda bych se zeptala zda jde přepravit králíka, a popřípadě jestli byste mi doporučili nějakého rozumného dopravce...
Ahoj, králíka lze přepravit celkem v pohodě. Je třeba podívat se na stránkách dopravce na termíny tras. Pokud je tam takový transport, odkud kam potřebujete, tak kontaktovat přepravce a objednat přepravu. Zaplatíte předem cca 400,- bez ohledu na vzdálenost. Musíte ale počítat s tím, že při převzetí si nemůžete moc vymýšlet a nikdo nečeká. V den dopravy se králík umístí do pevné krabice s průdušky na dýchání. Nejlépe dát k němu seno a mrkev. V určený čas musíte být na určeném místě a předat či převzít si zvířátko. Kontakt na dopravce máte třeba tady https://www.privez-zvire.cz/
Nevím sice za jakým účelem ho chcete přepravit, ale můžete ho v klidu dát do pytle (králík nebude vidět ven a nebude se plašit) pytel nezavazujte a jen trěba nahoře zatočte aby sám nevylezl dejte si ho do auta na místi spolujezdce a můžete jed ještě lepšií by bylo kdyby ten pytel spolujezdec držel. Nebo ho dejte do nějaké prěpravky na kočky a zakrýjte výhled nějakou hadrou.
Vinc86
napsal(a):
Nevím sice za jakým účelem ho chcete přepravit, ale můžete ho v klidu dát do pytle (králík nebude vidět ven a nebude se plašit) pytel nezavazujte a jen trěba nahoře zatočte aby sám nevylezl dejte si ho do auta na místi spolujezdce a můžete jed ještě lepšií by bylo kdyby ten pytel spolujezdec držel. Nebo ho dejte do nějaké prěpravky na kočky a zakrýjte výhled nějakou hadrou.
PYTEL?!!! Jste se posr.... !😂
Samozřejmě pokud pojede majitel na nějajou soutež přes půl republiky tak s vámi souhlasím, že bude lepší nějaká přepravka. Ale pokud jde o přeoravu na krátké trasy (třeba přeprava kvůli připuštěni králíků) tak poto pytel stačí. Králík se vám nepotluče protože leží stabilně na podlaze auta a pokud budete neustále nečekaně brzdit tak se vám potluče v jakékoliv přepravce.
Vinc86
napsal(a):
Samozřejmě pokud pojede majitel na nějajou soutež přes půl republiky tak s vámi souhlasím, že bude lepší nějaká přepravka. Ale pokud jde o přeoravu na krátké trasy (třeba přeprava kvůli připuštěni králíků) tak poto pytel stačí. Králík se vám nepotluče protože leží stabilně na podlaze auta a pokud budete neustále nečekaně brzdit tak se vám potluče v jakékoliv přepravce.
Běžte se nudit někam jinam , prosím , někdo by Vás mohl vzít opravdu vážně, Vaše rady ve všech příspěvcích fakt stojí za to!
Nejsem nadšenec podobných přeprav. Pokud mám zájem něco koupit neřeším vzdálenost. Jenže někdy minulý rok jsem se nechal přemluvit k dopravě našeho králíka přepravcem,protože zájemce to měl přes celou republiku.
Přístup, převzetí ,doprava i předání dopadlo perfektně. Fakt jsem nenašel nic co bych vytknul. Takže já sice zůstanu věrný vlastnímu cestování ale když bude nejhůř.....
Pro pořádek s jednalo se o službu Přivez zvíře