Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Králinda

1.5.2020 11:35
Králinda

XXX.XXX.237.4

Dobry den, ráda bych se zeptala zda jde přepravit králíka, a popřípadě jestli byste mi doporučili nějakého rozumného dopravce...

3.5.2020 13:21
saluki

XXX.XXX.6.82

Ahoj, králíka lze přepravit celkem v pohodě. Je třeba podívat se na stránkách dopravce na termíny tras. Pokud je tam takový transport, odkud kam potřebujete, tak kontaktovat přepravce a objednat přepravu. Zaplatíte předem cca 400,- bez ohledu na vzdálenost. Musíte ale počítat s tím, že při převzetí si nemůžete moc vymýšlet a nikdo nečeká. V den dopravy se králík umístí do pevné krabice s průdušky na dýchání. Nejlépe dát k němu seno a mrkev. V určený čas musíte být na určeném místě a předat či převzít si zvířátko. Kontakt na dopravce máte třeba tady https://www.privez-zvire.cz/

3.5.2020 14:54
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Nevím sice za jakým účelem ho chcete přepravit, ale můžete ho v klidu dát do pytle (králík nebude vidět ven a nebude se plašit) pytel nezavazujte a jen trěba nahoře zatočte aby sám nevylezl dejte si ho do auta na místi spolujezdce a můžete jed ještě lepšií by bylo kdyby ten pytel spolujezdec držel. Nebo ho dejte do nějaké prěpravky na kočky a zakrýjte výhled nějakou hadrou.

3.5.2020 20:39
mlckova

XXX.XXX.157.153

Vinc86 napsal(a):
Nevím sice za jakým účelem ho chcete přepravit, ale můžete ho v klidu dát do pytle (králík nebude vidět ven a nebude se plašit) pytel nezavazujte a jen trěba nahoře zatočte aby sám nevylezl dejte si ho do auta na místi spolujezdce a můžete jed ještě lepšií by bylo kdyby ten pytel spolujezdec držel. Nebo ho dejte do nějaké prěpravky na kočky a zakrýjte výhled nějakou hadrou.

PYTEL?!!! Jste se posr.... !😂

4.5.2020 08:36
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Nevím proč by jste měla platit za nějakého dopravce. Králík když nevidí ven je opravdu klidný a nestresuje se. A chcete převézd obyčejného králíka né nějakou šelmu.

4.5.2020 09:45
mlckova

XXX.XXX.157.153

no už z principu, při nečekaném brzdění se Vám bude otloukat, je to nebezpečné , navíc jaksi nevíte kam chce paní poslat zvíře pokud 200 km tak bych Vás do pytle zavřela sama!!!!!!!!!!!!!!! A evidentně ho nechce přepravovat sama...

4.5.2020 11:40
Vinc86

XXX.XXX.45.238

Samozřejmě pokud pojede majitel na nějajou soutež přes půl republiky tak s vámi souhlasím, že bude lepší nějaká přepravka. Ale pokud jde o přeoravu na krátké trasy (třeba přeprava kvůli připuštěni králíků) tak poto pytel stačí. Králík se vám nepotluče protože leží stabilně na podlaze auta a pokud budete neustále nečekaně brzdit tak se vám potluče v jakékoliv přepravce.

4.5.2020 14:32
mlckova

XXX.XXX.157.153

Vinc86 napsal(a):
Samozřejmě pokud pojede majitel na nějajou soutež přes půl republiky tak s vámi souhlasím, že bude lepší nějaká přepravka. Ale pokud jde o přeoravu na krátké trasy (třeba přeprava kvůli připuštěni králíků) tak poto pytel stačí. Králík se vám nepotluče protože leží stabilně na podlaze auta a pokud budete neustále nečekaně brzdit tak se vám potluče v jakékoliv přepravce.

Běžte se nudit někam jinam , prosím , někdo by Vás mohl vzít opravdu vážně, Vaše rady ve všech příspěvcích fakt stojí za to!

4.5.2020 20:44
Vinc86

XXX.XXX.45.238

mlckova napsal(a):
Běžte se nudit někam jinam , prosím , někdo by Vás mohl vzít opravdu vážně, Vaše rady ve všech příspěvcích fakt stojí za to!

Vy jste asi z města že.

4.5.2020 21:17
rabbit

XXX.XXX.213.248

Nejsem nadšenec podobných přeprav. Pokud mám zájem něco koupit neřeším vzdálenost. Jenže někdy minulý rok jsem se nechal přemluvit k dopravě našeho králíka přepravcem,protože zájemce to měl přes celou republiku.
Přístup, převzetí ,doprava i předání dopadlo perfektně. Fakt jsem nenašel nic co bych vytknul. Takže já sice zůstanu věrný vlastnímu cestování ale když bude nejhůř.....
Pro pořádek s jednalo se o službu Přivez zvíře

Přidejte reakci

Přidat smajlík