.1.2.3.4.

XXX.XXX.3.71
Zdravím, všude teď rostou pampelišky a já bych je ráda nabírala mému králíkovi jenomže mám obavy. Ve většině pampeliška jsou vidět různí brouci a já se obávám, aby tam nebyli nějací paraziti, kteří by následně králíkovi akorát ublížili. Jak bys se mohla zbavit těch brouků? Přelít vařící vodou? Předem děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Proč by nežrali květy se stonkama.Dávám pampelišky kojícím samicím a sežerou vše zbude jen kořen.
Georgi

XXX.XXX.168.10
Přemýšlíte nad nesmrtelností brouka. Vždyť králíkům se nasekala nebo naseká tráva a nakrmí . Nikdo jí nepřebírá . Parazity nebezpečné pro králíky stejně pouhým okem stejně neuvidíte .Trochu si o těch parazitech přečtěte .
hokrví
napsal(a):
1.2.3.4. pět cos to Janku cos to sněd. Jsme nějací zblblí. Vše se pořád umývá desinfikuje a to pořád dokola, ani bych se nedivil, že se někdo zeptá jestli by se nemělo umýt hovno než ho vyhodím na hnůj.
To je velice zajímavá myšlenka s tím lejnem. Někde v odborné literatuře (vydáno tuším Harvard nebo Oxford) jsem se dočetl, že lejno (používejme prosím spisovný výraz definovaný v Ottově slovníku naučném) lze považovat za čisté, dokud nespadne na zem.
Dilema ovšem nastává u takového, co už dopadlo. Mýt, či nemýt...?
Nejednalo by se jistě o bytostné dilema, pokud by v otázce bylo dlouhé měkké "í". V tom případě bych to zcela určitě neřešil, jelikož já celoživotně mám.
Nu, budu dále pátrat v odborných zdrojích, snad se nakonec dobereme odpovědi na otázku: Co s lejnem? Nebo jak by řekl Jan Neruda: Kam s ním?