Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2020 15:25

Viete niekto prosím čo to je a či je to ok? Zajo má 6 mesiacov. Sú to semenniky? Ďakujem

13.5.2020 14:41

Fakt nikto nevie co to je? 😔

13.5.2020 15:38

Ano jsou to varlata a šourek.To je přece základní znalost anatomie zvířete co si pořídíte.

14.5.2020 07:58

Tak predstavte si ze som to konzultovala aj s dvomi veterinarmi a ani jeden nevedel co to je...pichli mu injekciu ze máme prist o 10 dní...nie som veterinár,aby som poznala celú anatomiu všetkých zvierat co mám. a predtým to nemal

14.5.2020 08:48
ančovička1

XXX.XXX.1.23

Vy neznáte anatomii svých zvířat??😱..a víte vůbec,co chováte😁

14.5.2020 08:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak predstavte si ze som to konzultovala aj s dvomi veterinarmi a ani jeden nevedel co to je...pichli mu injekciu ze máme prist o 10 dní...nie som veterinár,aby som poznala celú anatomiu všetkých zvierat co mám. a predtým to nemal

A normálne mal ten 2X veet na dverách že MVDR? Slečna , kontrolná otázka chlapa od čerta rozoznáte ako? Pekný deň.....

14.5.2020 09:06
borax

XXX.XXX.91.21

Píchl mu injekci.
Pche, to bude odborník!

14.5.2020 09:51

Injekci proti koulím?

to jako zmizí, nebo to zvíře začalo podstupovat hormonální terapii před změnou pohlaví?

14.5.2020 10:24

borax napsal(a):
Píchl mu injekci.
Pche, to bude odborník!

Chcel by som číslo na toho Veta .... Kouknul by som mu na cenník...

14.5.2020 12:48

Tak vy ste úžasný...hladam pomoc,pýtam si radu a len sa hned pustate do človeka...vidim ze je tu samý odborník

14.5.2020 13:00

Škoda slov.... Som zvedavá ci ked sa opýta niekto na pohlavie, videla som tu prispevky aj o strave,ci mu napíšete to isté,ze nepozná anatomiu svojho zvierata haha neriešim radšej

14.5.2020 13:17

Škoda slov.... Som zvedavá ci ked sa opýta niekto na pohlavie, videla som tu prispevky aj o strave,ci mu napíšete to isté,ze nepozná anatomiu svojho zvierata haha neriešim radšej

Milý uživteľ s deaktivovaným účtom, my teda myslím nás pár čo sa králikom venujeme pár desaťročí , si teda vieme poradiť aj sami v takmer v 90% prípadov čo sa tu bežne riešia .... Ps.: Skusenosti a Sedliacky rozum, bonus je pár kamarátov z rovnakou diagnozou...

14.5.2020 18:31
borax

XXX.XXX.91.21

Injekci proti koulím?

to jako zmizí, nebo to zvíře začalo podstupovat hormonální terapii před změnou pohlaví?

Bylo potřeba přece vydělat prachy! Fýzák, nebo vitamíny?
Mvdr.Zlatokop.

14.5.2020 19:45

Bože můj, vy jste ten dotaz myslela opravdu vážně? Já jsem si celou dobu myslela, že jedná o ironii.
Mám pocit,že tu skutečně v poslední době radikálně klesá laťka hlouposti do hlubin, o kterých bych nevěřila že existují.

14.5.2020 21:44
horal

XXX.XXX.13.30

Podívejte se na vlákna několik dní zpět, kolik z nich je od chovatelů králíků. Většina je o tom co se králíkem nebo chovatelem ani nazvat nedá a diskutovat už ani nejde, neni o čem. Většinou pokud vstoupí člověk do vlákna tak jenom proto aby alespoň trochu napověděl kde asi bude problém. Mnohdy nemá ani cenu na dotaz reagovat. Už to není diskuze kdy člověk kde co podchytil a i na stará kolena se přiučil. My staří, zkušení chovatelé se pak akorát trmfujeme jestli to tak může, či nemůže být anebo co je nebo není špatně. Přitom máme minimální informace od zadavatele o daném problému. Lepší už to asi nebude. Pokud nás to bude bavit, budeme odpovídat na naivní dotazy a pokud ne tak se nebudeme zapojovat do diskuze a vlákna vyšumí bez odezvy anebo se do nich zapojí stejně naivní ,,chovatelé" a skončí jedním dvěma příspěvky. Je to na každém z nás jak se k tomu postavíme. Je jasné, že o klasickém chovo králíků na maso či chovných masných plemen si už moc nepokecáme.

15.5.2020 16:11

Asi se budete divit,ale znám anatomii všech zvířat co jsem chovala a chovám.Znám i možné odchylky a i základní nemoci,co je mohou potkat,vhodné a nevhodné krmení atd..Myslím si,že není takový problém si o zvířeti,které si hodlám pořídit,načíst alespoń základní informace.A ti veti,co nepoznají šourek u králíka,by měli vrátit diplom.

Přidejte reakci

Přidat smajlík