Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás už se snad ani nevyplatí mít louku na seno, nasela jsem vojtěšku a ta byla narostlá akorát. Co je tráva v sadu, je řídká, chudá, tím by se nic nenakrmilo. Sice se tu hodně říká, že se nedá krmit vojtěškou, ale naštěstí naši králíci číst neumí a zvykli si že už skoro rok nic jiného není.
Olánek
napsal(a):
Přátelé,dnes obsoused sekal louku za použití spalovaciho motoru a dokonce takto poškozené rostliny, jedy z výfukových plynů, zkrmoval.
Doporučil jsem mu dobře naklepanou kosu,jež nepoškozuje rostliny a posiluje fyzičku,zejména břišní svaly šikmé,které jsou zárukou kvalitního sexu.
to jako sekal čím?
Jé jé, tu mám taky, ale lištou už nesekám. Mám dvoububnovku, ale umím to i s kosou. Tou ale sekám jenom zelený na krmení. Chci jenom varovat před Olánkovo doporučením, nevěřte mu s tím břišním svalstvem, kecá. V mládí jsem všechno seno nasekal jenom kosou a nevím jestli to mělo nějaký vliv. Sice mám pět dětí (nejmladšímu je už pomalu čtyřicet), ale na břiše nemám pekáč buchet, ale obrácený lavór, no spíš bečku a o sexu se mi už ani nezdá. Proto jsem si koupil motorovou sekačku, ale já mám výhodu jelikož bydlím na kopci a ten kouř z motoru vítr bere dolu do dolin a dusí měšťáky. (škoda, že je Praha tak daleko) Nic nezůstává v seně. Proto mám králíky zdravé a odolné. Navíc u nás mrzne ještě i v květnu, tak se seno suší až v červnu kdy už lehnou troubele od mlíčí a tráva je zralá a při sušení se vyklepou semena z ní čímž se podpoří travní porost na příští rok. Senu zdar.
Tak nám celou noc pěkně drobně propršelo, ráno to venku vypadalo svěží. Včerejší den jsem strávil na senu, půlku mám zabalenou v malých balících a druhou půlku mám na vozíku. Sečení kosou taky můžu a soused se diví proč nevytáhnu motor, křovinořez, lištovku a že honím kosu. Hlavně aby se to nedověděla ta paní co vedle mě spí, abych nemusel sekat i v zimě. Lištovku mám agvos multi-mitsubiši 300, lištu jako Mf a tu bych už taky potřeboval vyměnit za nějakou bubnovku.

lištovka je super, jen se musí umět seřídit. Kosou jsem sekávala a už ani omylem. Po desetihodinové směně toho mám tak akorát, ještě blbnout s kosou. Mimochodem, co se týká sexu, nemůžu si vůbec stěžovat, manžel je čipera, takže teorii o kose také nemůžu potvrdit, tento vliv nemá.
Jen by mě zajímala reakce toho souseda, když mu to Olánek vysvětloval.
Nevím jakou lištovku máte, já mám z roku 95 prstovou, seče poměrně dobře, akorát mě vadí krtiny a nebo lehlá tráva. Protiběžku měl soused a ten ji pořád šteloval, párkrát přejel zahradu a měl žabky od sebe, značku nevím, teď má jednobubnovku. Ty dražší 2 bubnovky se mi docela zamlouvají.
Já mám MF70 ale ani nevím jestli ještě pude nastartovat, už léta jsem ji nepoužil. záběr 120cm. Mám k ní i sněžní frézu, ale je to hrozné monstrum. Ta by se hodila někomu kdo potřebuje odklidit sníh tak z půl kilometru silnice. Pak mám Vari Tera lištu se záběrem 80cm. Tu jsem daroval zeťovi a já používám služební Vari Tera dvou
bubnovku. Dělával jsem tak 100q sena ročně. Nyní mi stačí tak 20q, ale i tak, nahonit to kosou je už nad mé síly. Včera a také v noci na včerejšek nám trochu zapršelo, tak doufám že se ta tráva zmátoří. Děda říkával, že na jaře by měla přijít pořádná buořka aby se země probudila. Bohužel u nás žádná nebyla. Proto je celá ta příroda nějaká chcíplá.
Já sekám ráno kosou tak hodinu hodinu a půl,pak nakrmím, taky asi stejný čas, rozhrábnu to co jsem posekal,je li sucho vytáhnu stroj a párkrát přejedu zahradu, co leží beru radši kosou a kolem plotu taky. Zítra se chystám skolit půl velký zahrady, kolem 2000m2. Včera jsem oběvil kvetoucí kopretiny, tak jdu do toho než to lehne. Včerejšek docela propršel, dnes se to honí a právě teď mi sprchlo do sena které jsem rozhodil z vozíku, ale už zase svítí slunko. Tak jdu hlídat ven.
napsal(a):
lištovka je super, jen se musí umět seřídit. Kosou jsem sekávala a už ani omylem. Po desetihodinové směně toho mám tak akorát, ještě blbnout s kosou. Mimochodem, co se týká sexu, nemůžu si vůbec stěžovat, manžel je čipera, takže teorii o kose také nemůžu potvrdit, tento vliv nemá.
Jen by mě zajímala reakce toho souseda, když mu to Olánek vysvětloval.
Soused počal projevovat zájem o kosu poté co jsem ho ujistil,že inhalovat na čerstvě posečené louce kosou má afrodiziakální účinky,viz.početnost dětí v selských rodinách za Rakouska Uherska,dokonce i procházky Marie Terezie,po sečení v parcích, vyústilo v 16 porodů-

V tom případě jsem zcela klidná, děti mám tři a první vnouče se narodilo na vánoce. 16dětí nepotřebuju, ať žije varina.
Olánek
napsal(a):
Soused počal projevovat zájem o kosu poté co jsem ho ujistil,že inhalovat na čerstvě posečené louce kosou má afrodiziakální účinky,viz.početnost dětí v selských rodinách za Rakouska Uherska,dokonce i procházky Marie Terezie,po sečení v parcích, vyústilo v 16 porodů-
Marie Terezie byla výjimka, jinak přílišné šlechtění vede k potlačení reprodukčních vlastností a nakonec k degeneraci nebo zániku šlechtěné linie.
Asi holka ještě nebyla přešlechtěná. Anebo měla dobrého samce. Anebo jich měla několik.
Já louku nemám a dělám to tak že zaseju vojtěšku a proso, posekám to tímto https://www.youtube.com/watch?v=VdlQwpYrj7A míchám to napůl do granulí a králíkům to šmakuje.