Zuzana0303

XXX.XXX.2.191
Dobry den. Neviete, prosim vas, co to ma nas kralicek na nufaku? Pred 3 dňami to bola jedna sucha chrasticka, nevedela som, ci sa o nieco poskrabal alebo co, ale dnes to uz vyzera takto. Zda sa mi to aj trochu vlhké.
Ak by sme sli veterinarovi, tak chcem vediet, s cim tam idem, co si na to vypýtať, nechcem aby z nej robil pokúsneho králika , lebo s hlodavcami a veterinármi nemam dobre skusenosti (ano viem, ze králik nie je hlodavec🙂) dakujem pekne. Inak je s nim vsetko ok, nesvrbi ho to, len teda to treba riesit... dakujem
Uživatel s deaktivovaným účtem

ančovička1
napsal(a):
Byl očkovany na myxomatozu?.nemá strupy ještě někde jinde?..uši?
co, uši.
na pohlaví bych se mrkla.
Může jít o banální rýmičku, nebo v bytě alergie na nějaký prací, čistící nebo osvěžující přípravek anebo průvan. Múže to být ale i závažné onemocnění jako je pasteurelóza, infekční rýma nebo třeba králičí syfilis či svrab. Jenom těžko někdo vysloví diagnózu z pouhé fotografie. Návštěvou veterináře nic nezkazíte.
Zuzana0303

XXX.XXX.2.191
Dakujem za reakcie. Zadoček aj uska su ciste, byva momentalne vonku v záhradnom domčeku a obcas vonku vo výbehu... no dufam, ze ju ,,len,, ofuklo, lebo posledne tu dost fuci 😕 cez vikend ju budem sledovat a ked sa nebude lepšiť, pojdeme k dr.
očkovania este nebola
Zuzana0303
napsal(a):
Dakujem za reakcie. Zadoček aj uska su ciste, byva momentalne vonku v záhradnom domčeku a obcas vonku vo výbehu... no dufam, ze ju ,,len,, ofuklo, lebo posledne tu dost fuci 😕 cez vikend ju budem sledovat a ked sa nebude lepšiť, pojdeme k dr.
očkovania este nebola
Zdravím, jak to dopadlo? Máme podobný problém. Ale strup nemá. Jen to má oteklé a červené.
Zuzana0303

XXX.XXX.2.191
dobry vecer. prepacte, ze tak neskoro, nevsimla som si odpoved.
uz myslim, ze dobre :-) bolo to asi nahlou zmenou prostredia. najvpr bola dnu, potom zrazu isla do zahradneho domceka, kde bolo cez den dost teplo :-/ lebo tam nie je vetranie, potom v noci chladno, no skratka oproti vnutornej stalej teplote dost rozdiel ..a ked bola na travicke, tak tam bol zase prievan, posledne tu dost fuka...no cele zle sme to porobili :-D
mne sa predtym stale zdalo, ze ma nostek taky cerveny, ale mame aj druhu kralicku, a ta ho ma tiez taky...oni ten nostek maju taky, prekrveny :-)
Zuzana0303
napsal(a):
dobry vecer. prepacte, ze tak neskoro, nevsimla som si odpoved.
uz myslim, ze dobre :-) bolo to asi nahlou zmenou prostredia. najvpr bola dnu, potom zrazu isla do zahradneho domceka, kde bolo cez den dost teplo :-/ lebo tam nie je vetranie, potom v noci chladno, no skratka oproti vnutornej stalej teplote dost rozdiel ..a ked bola na travicke, tak tam bol zase prievan, posledne tu dost fuka...no cele zle sme to porobili :-D
mne sa predtym stale zdalo, ze ma nostek taky cerveny, ale mame aj druhu kralicku, a ta ho ma tiez taky...oni ten nostek maju taky, prekrveny :-)
Tak jsem ráda. Mám totiž stejný problém. Zatím se to teda nějak extra nelepší, ale změna tam je. :)
Dala jsem ho do chladnějších místnosti, aby nebyl moc v teple. (byl právě v té nejteplejší).
Papá, dýchá normálně i běhá :) takže jsem ráda že to dobře dopadlo ❤️
Zuzana0303

XXX.XXX.2.191
drzim palceky, nech to cim skor prejde :-) pisala som aj chovatelka a hovorila, ze by to malo prejst samo :-)