Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj, včera jsem byla u veta, protože se králík zasekl ve dveřích klece (vysela za hlavu, nesuďte mě, netušila jsem, že se to může stát a uvědomuji si, že jsem asi špatný člověk když se něco takového stalo) každopádně jsem jí hned vytáhla (byla tam asi 20s - minutu, netuším, moc adrenalinu mi zabránilo vnímat čas), ale ochrnula na půlku těla. U veta udělali vyšetření (RTG) a že je vše v pořádku. Podali léky na játra, uklidňující aj. a jelo se domů. Králík ale nechtěl jíst, což je pochopitelné. Ale nejedla ani za 9 hodin, takže jsem jela k vetovi pro rodicare. Ten jedla jak šílená, pak si dala i jablko, dneska travičku, sušený chleba, fenykl, ale sena se nedotkla - resp přes noc, chápu, že když je najedená z těch věcí, co jsme jí dali, tak nebude mít hlad. Dneska teda už líp chodí i když furt zadní nožka dělá problém, ale králík reaguje na podněty, relaxovaně leží a chce hladit. Každopádně proč sem píšu: rodicare mi dali 2 sáčky, ne moc instrukcí, a přemýšlím, jestli je mám dát celý (2 dny) a nebo zkusit počkat, jestli to seno bude jíst (ne, neřekli mi, jak dlouho to mám dávat....nebo jsem byla moc ve stresu a zapomněla....netuším). Naneštěstí vet bude v ordinaci až v pondělí, takže bych musela jinam, ale to je další komplikace a stres pro králíka. Sestřičky bych se mohla zeptat, ale ty mi moc pomoct nemůžou, když nemají takový náhled. Předem dík.

Tak už nic. Začala ho jíst. :D

Tak , fajn sme si všetci vydýchli... Uprimne mám ich doma momentálne asi okolo 60 ks a nikoho s tým nezaťažujem...

napsal(a):
Tak , fajn sme si všetci vydýchli... Uprimne mám ich doma momentálne asi okolo 60 ks a nikoho s tým nezaťažujem...
To je hezké, ale vás asi moc neotřese když vám jeden umře.