Teddykralicek

XXX.XXX.231.223
Dobrý den,
chtěla bych od Vás poradit. Můj 5 ti-měsíční králíček si včera zlomil zadní nožičku. Byla jsem s ním na veterině a tam mi doporučili králíčka uspat, myslím že se s "blbým králíčkem" nechtěli zaobírat. Tak jsem zkusila jiné veteriny a nakonec jsem dostala doporučení na jednu veterinu v Plzni, kde mě na operaci také příliš nechtěli vzít z důvodu, že už mají plno. Ale nakonec mi vyšli vstříc, že se mám zítra stavit a udělají mu operaci. Dali by mu do nožičky šroubek. Máte někdo s takovou operací zkušenosti? Je pravděpodobnost, že by kralickovi mohli dát nožičku úplně do pořádku? Případně se Vás chci zeptat, kdo má s takovou operací nejakou zkušenost, kolik mám očekávat za náklady. Jsem ochotna do sveho kralicka hodně investovat, ale nikde jsem nenašla žádné orientační poplatky. Předem Vám všem moc děkuji a přikládám forografii rentgenu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

a tak ta zlomenina není zase nějaká ošklivá. je tam jen jedna projekce, takže realita může být horší, ale po osteosyntéze by měla být jako nová.
ale bude to raketa. odhadem bych začala tak na osmi tisících a ono to bude asi víc.
Teddykralicek

XXX.XXX.69.255
Odpoledne mi normálně behal, takže se mu to muselo stát v kleci. Podle mě skocil do jestli a zustala mu tam pacicka, čemuž odpovida i ta zlomenina. Jinak nevím jak by to sam v kleci dokazal.
Měl jsem několikát zl.zadní nohu, většinou když vlezl do jeslí- nechte ho v klidu, neberte do rukou, normálně krmte,nevyhazujte nesmyslně peníze za operaci! Já jsem je normálně nechával s ostatními a VŽDY!! se uzdravili bez problémů!! PS.- kdysi mi jedna moje známá řekla že byla kdysi na veterině uspat křečíka džungarského a zaplatila skoro 2.000,- kč, myslel jsem si, že tonení ani možné, no bohužel je!!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teddykralicek
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych od Vás poradit. Můj 5 ti-měsíční králíček si včera zlomil zadní nožičku. Byla jsem s ním na veterině a tam mi doporučili králíčka uspat, myslím že se s "blbým králíčkem" nechtěli zaobírat. Tak jsem zkusila jiné veteriny a nakonec jsem dostala doporučení na jednu veterinu v Plzni, kde mě na operaci také příliš nechtěli vzít z důvodu, že už mají plno. Ale nakonec mi vyšli vstříc, že se mám zítra stavit a udělají mu operaci. Dali by mu do nožičky šroubek. Máte někdo s takovou operací zkušenosti? Je pravděpodobnost, že by kralickovi mohli dát nožičku úplně do pořádku? Případně se Vás chci zeptat, kdo má s takovou operací nejakou zkušenost, kolik mám očekávat za náklady. Jsem ochotna do sveho kralicka hodně investovat, ale nikde jsem nenašla žádné orientační poplatky. Předem Vám všem moc děkuji a přikládám forografii rentgenu.
Jenom technická. Ty ruce na snímku jsou vaše? A to jste se nezeptala, kolik by operace stála? Souhlas s bodlinkou - noha by mohla být jako nová - vypadá to na nekompliokovanou, i když dislokovanou zlomeninu.
Teddykralicek

XXX.XXX.231.223
Ano, ruce na snímku jsou moje. Nezeptala jsem se na cenu, protože jsem v te ordinaci nebyla, mluvila jsem s nimi pouze telefonicky a rekli mi, že castku mi reknou další den až se dostavím.
Teddykralicek

XXX.XXX.231.223
Jinak kralicek uz ma po operaci. Vsechno bylo nakonec jinak. Dělali mu rentgen znovu, konkrétně 2. Při druhém snimku se zjistilo že nožička je zlomená vícekrát, bohužel i podélně. Šroubek do nohy ji dat nemohli, protože nebylo misto kam by ho dali a neměli ani tak malinký šroub. Kdyby ji dali ten sroub, tak noha by byla jako nová. Bohužel, teď nevim jak to sroste. Pan veterinář nam doporučil kombinovanou formu, takže kralicek ma ted i dlahu a nejaky drát v noze (neumim to přesně odborně nazvat). Pokud by vás nekoho zajímala ta částka, kdyby se to stalo někdy vasemu mazlickovi tak počítejte od 10 tisíc výš za operaci. Ten sroub by vyšel nejdraz, nejakych 15-18 tisic. Nás tahle naše varianta vyšla na právě oněch 10 tisic, s tim že to byla pro meho mazlíčka jedina moznost operace, kvuli tak spatnemu stavu nohy. Jinak vám moc všem děkuji za pomoc :)
Teddykralicek

XXX.XXX.231.223
rapotacka11
napsal(a):
Tak ať vše dobře sroste.
Děkujeme :)
Teddykralicek

XXX.XXX.231.223