Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2020 18:57
Burgundík

XXX.XXX.109.142

Zdravím, mám králíčka, který změnil své chování během chvíle. Na záchod umí a vždycky tam chodil, nedělal žádný problémy a na posteli nedělal potřebu, jenom tam ležel a hrál si. Teď začal chodit na postel jen proto aby tam udělal bobky. Začal všechno škrábat a okusovat stěnu.
Nevíte někdo čím to může být.

9.6.2020 21:11
kralickova

XXX.XXX.250.170

Burgundík napsal(a):
Zdravím, mám králíčka, který změnil své chování během chvíle. Na záchod umí a vždycky tam chodil, nedělal žádný problémy a na posteli nedělal potřebu, jenom tam ležel a hrál si. Teď začal chodit na postel jen proto aby tam udělal bobky. Začal všechno škrábat a okusovat stěnu.

Není mu náhodou cca 5-7 měsíců?

9.6.2020 23:15
PiLnÍk

XXX.XXX.102.156

Burgundík napsal(a):

Nepíšete kolik mu je, ale přesto si troufám napsat, že je to králičí puberta.

10.6.2020 08:45
Burgundík

XXX.XXX.109.142

1.7. jí bude 5 měsíců

10.6.2020 19:15
kralickova

XXX.XXX.250.170

Jak napsal příspěvek výše, "diagnóza" je zcela jednoznačná - nastupuje puberta a hormony, králík mění chování u samic i o 180°. Čistotné zvíře je čunětem, protože značkuje pro přilákání partnera opačného pohlaví. Zjistěte si, od kdy váš veterinář provádí kastraci a do té doby je jediná dobrá rada - zamezte nevhodnému chování i za cenu dočasného omezení svobodného pohybu. Jinak si králík vytvoří zlozvyky, které pak kastrace nijak nezmění.

11.6.2020 08:42
nihilo

XXX.XXX.32.248

Žádné zvíře nepatří do postele, je to zvrácenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík