Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2020 19:38
ula29

XXX.XXX.252.188

Dobrý den

co mám dělat když si moc přeji zakrslého beránka ale taťka ho nechce kvůli tomu že když pojedeme na dovolenou tak ho nebudeme moc kam dat, ale přitom ho můžeme dat k jedné babičce, ale to je ten problém 1 babička má slepice a ta 2 zas jednoho psa a králíka na maso. Raději bych ho dala k té 1 babičce protože si myslím že by se o něho dokázala postarat, ale když jsme na dovolené tak k ní dáváme psa. Můžu se zeptat nesní mi ten pes toho králíčka ?? Neekzistuje nějaký hotel pro králiky nebo něco takového ?? a jak můžu přemluvit rodiče abych si toho králíčka mohla koupit??

Budu moc ráda za odpověd.

10.6.2020 20:25
borax

XXX.XXX.91.21

ula29 napsal(a):
Dobrý den

co mám dělat když si moc přeji zakrslého beránka ale taťka ho nechce kvůli tomu že když pojedeme na dovolenou tak ho nebudeme moc kam dat, ale přitom ho můžeme dat k jedné babičce, ale to je ten problém 1 babička má slepice a ta 2 zas jednoho psa a králíka na maso. Raději bych ho dala k té 1 babičce protože si myslím že by se o něho dokázala postarat, ale když jsme na dovolené tak k ní dáváme psa. Můžu se zeptat nesní mi ten pes toho králíčka ?? Neekzistuje nějaký hotel pro králiky nebo něco takového ?? a jak můžu přemluvit rodiče abych si toho králíčka mohla koupit??

Budu moc ráda za odpověd.

proč?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2020 20:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

asi budeš muset počkat až vyrosteš a odstěhuješ se a pak si pořiď beránků klidne dvacet.

11.6.2020 08:22
horal

XXX.XXX.13.30

Rodiče to nedovolují ne proto, že nemají rádi zvířátka nebo by tě chtěli nějak trestat, ale moc dobře ví co to je za odpovědnost a starost o živého tvora. O králíčka je třeba se starat i když se třeba nechce nebo jsou jiné zájmy. To není jako odložit knížku, nebo vypnout počítač nebo tablet. Navíc samotný králík potřebuje kamaráda a tak je třeba se mu věnovat co nejvíc a právě když ten kamarád není, jako v případě vaši dovolené, tak citově střádá a může dojít i k zdravotním problémům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík