Anonymmmm232232

XXX.XXX.109.64
Ahoj. Mám problém. Respektive moje králičice. Začnu od začátku. Jako malá byla přítulná, dala se chovat, normálně jsem ji vyndala z klece, hrála si sní, měla jsem ji u sebe v posteli i v pokoji. Ale zhruba od 2. roku se začala chovat velice divně. Začalo to tak ž sebou prostě začala trhat. Třeba jsem si ji hladila nebo si s ni hrála a onasebou najednou trhne. Potom nějak nechtěla ven z klece. Otevřela jsem dvířka od klece, ona nešla. Žák jsem ji musela vyndat sama. Později se hůř chytala. Pořád mi utíkala a já ji nemohla chytit. To by problém protože jsem třeba musela vyklidit klec ale nemohla jsem ji vyndat. A teď? Teď ji nemůžu vyndat vůbec. Jen ji sáhnou do klece zezhora- ona začne vrčet a dupat. Ale ne že by mně chtěla kousnout. Spíš že se mě bojí. Jenže když ji hlásím tak je v pohodě (až na to že sebou občas trhne). Dokonce mi jí i z ruky. Takže se mě nebojí. Ale vypadá to tak. Největší problém je to vyklizení . Je to čím dal tím horsi. Vůbec nechce ven. Ale já jí musím vyklidit klec. Ale nedokážu ji vyndat. Stydím se to někomu říct. A nikdy jsem ji nebyla a vždy jsem se o ni starala hezky. Nechápu co s ní je. Prosím, potřebuji poradit. A taky- dříve už byla téměř naučení na záchod a teď je to všude po kleci. Zní to jako králíci puberta ale to je přece blbost. Už jsou ji 2 roky a 5 měsíců. A taky jsem si všimla že ona vnoci žije a přes den spí. Nevím proč. Ale dřív to tak nebylo. Jsem zpufaká. Musím ji vyklidit klec ale nemůžu ji vyndat. Bojim se ze mne kousne a taky ji proste nemůžu chytit
Vase kralice se chova úplně normálně,jako dospely kralik,který je svym způsobem "týrány" v kleci v izolaci ..králík je nejvic aktivni v noci,tak je jeho chovani přirozené..to,ze je samicka vztekla,souvisi s jejim neprirozenym zivotem,každá samicka v jejim věku už odchovava dávno mláďata,proste žije normalnim životem,jako každý živý tvor,ktery neni ve vězení...
Kastrace už ji asi nezmění..
Anonymmmm232232

XXX.XXX.109.64
No jenže před tím jsem s ní byla i na zahradě atd. Takže dřív izolaci nebyla. A pak z ničeho nic se takto začala chovat. Takže to je jiný.
Anonymmmm232232

XXX.XXX.109.64
Ale to jí mám jako násilně nutit ať jde ven? To nemůžu. Třeba teď už sedím u její klece asi půlhodiny a čekám jestli vyleze. Ale nic. Zkousela jsem jít i pryč ale stále nic. Já nevím co mám dělat. Když si jí tedy vyndam , hned vleze zpátky do klece! To je blbost to co říkáte. Když chce ven, proč chce zůstat v kleci?