Lampička

XXX.XXX.211.170
Ahoj, chtěla bych se zeptat čím to může být.
Mám zakrslého králíka můžou mu být tak tři měsíce a začíná být nevrlý, když ho chci pohladit začne mě kousat a nebo utíká pryč, dřív tohle nedělal byl hrozně mazlivý furt mě lízal, ležel se mnou třeba a koukal na mě a podobně, prostě byl hrozně mazlivý a teď nic. Chtěla bych se zeptat jestli už může mít pubertu nebo ne, protože furt si líže svoje přirození a přijde mi, že prostě mění svoji povahu trochu.
Děkuju za odpověď. (Je to samec, nemá se mnou žádnou špatnou zkušenost ♥️.)
Lampička

XXX.XXX.211.170
V kleci je maximálně 3 hodiny denně, jinak je v noci i ve dne puštěný . Samozřejmě že běhá po zahradě,pase se atd. Jen pro info jak píši již předtím-lizal mě jak chtěl a kdy chtěl, nikdo ho do ničeho nenutil a podobně.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lampička
napsal(a):
Ahoj, chtěla bych se zeptat čím to může být.
Mám zakrslého králíka můžou mu být tak tři měsíce a začíná být nevrlý, když ho chci pohladit začne mě kousat a nebo utíká pryč, dřív tohle nedělal byl hrozně mazlivý furt mě lízal, ležel se mnou třeba a koukal na mě a podobně, prostě byl hrozně mazlivý a teď nic. Chtěla bych se zeptat jestli už může mít pubertu nebo ne, protože furt si líže svoje přirození a přijde mi, že prostě mění svoji povahu trochu.
Děkuju za odpověď. (Je to samec, nemá se mnou žádnou špatnou zkušenost ♥️.)
Ano, puberta se blíží. A ano, zvlášť samci (obecně) se v tomto období povahově mění.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zakrslíci jsou prostě v 5-6 měsících dospělí a tak se jako dospělí i chovají,co je na tom k nepochopení.To co vy považujete za olizování přirození je normální chování králíka -cékotrofie.Pojídání měkkých bobků.