Granule Energys - složení, suroviny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2020 21:36
hamelnik

XXX.XXX.24.169

Dobrý den,
zná někdo složení granulí Energys. Složením myslím suroviny, ze kterých jsou granule vyrobeny, nemyslím tím analytické složení, ani doplňkové látky. Na stránkách prodejce ( výrobce) složení uvedeno není.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.7.2020 22:16

Na pytli to je určite....A načo to potrebujete? No

8.7.2020 09:23

De Heus vyrábí směsi z komponentů, které se povede nejlevněji nakoupit, aby dosáhl příznivé ceny pro zákazníky. Toliko oficiální odpověď na otázku proč neuvádí složení.
Doufám, že jsem to parafrázoval správně, už je to nějaký pátek co jsem se dotazoval.

To zarazí snaď každého proč to tam není uvedeno, když ostatní to uvádí.
Proto se složení mění, ale výslednou kvalitu vždy doladí. U býložravců moc velký rozptyl ve složení nebude, ale u všežravců se může dost měnit.
Jinak přesné složení je na pytli, ze zákona.

kololol123

8.7.2020 12:23
kololol123

XXX.XXX.96.72

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
De Heus vyrábí směsi z komponentů, které se povede nejlevněji nakoupit, aby dosáhl příznivé ceny pro zákazníky. Toliko oficiální odpověď na otázku proč neuvádí složení.
Doufám, že jsem to parafrázoval správně, už je to nějaký pátek co jsem se dotazoval.

To zarazí snaď každého proč to tam není uvedeno, když ostatní to uvádí.
Proto se složení mění, ale výslednou kvalitu vždy doladí. U býložravců moc velký rozptyl ve složení nebude, ale u všežravců se může dost měnit.
Jinak přesné složení je na pytli, ze zákona.

no ty ceny nejsou zrovna nejlevnější,ale za mě,nejlepší kvalita,krmim už nekolikátý rok pouze těmity směskami,,De Heus a Energys,stejne je to jedna firma,dnes už vyrábí směsky kdekdo,koupísi to peletovačku,napatla podřadný šroty a prodává za kvalitu.bohužel tak to dnes je ve všem

15.7.2020 11:50
hamelnik

XXX.XXX.24.169

Děkuji za odpovědi.

15.7.2020 20:49
borax

XXX.XXX.91.21

De Heus je modla.
Mají většinový podíl na trhu.
To ovšem neznamená, že by konkurenci poráželi kvalitou.
Z doslechu tím krmí většina velkochovů.

Granule na míru za velmi příznivé ceny.

A o cenu tu jde především.

16.7.2020 23:15
holoubek55

XXX.XXX.44.220

No pripada me jejich uroven/ kvalita/ velmi dobra i cena, natoz tuzemsky vyrobci jsou jak jsem zjistoval drazsi a to nemaji zamerene pro jednotlive vekove skupiny. Tedy alespon jsem to nevidel?? Pokud vite o kvalitnim ceskem vyrobci granuli budu moc rad kdyz mi poradite. Dekuju predem Roman

17.7.2020 08:21

Drcman, Pohl . dvoraci napríklad ... Cena je rôzna = trh a ine premenne faktory. Povedzme , že ja krmím Drcmana na Slovensku za cenu rovnakú ako ma Energys . A to som Gmo fre + dopolnok Adicox.

Přidejte reakci

Přidat smajlík