Uživatel s deaktivovaným účtem

Na pytli to je určite....A načo to potrebujete? No

De Heus vyrábí směsi z komponentů, které se povede nejlevněji nakoupit, aby dosáhl příznivé ceny pro zákazníky. Toliko oficiální odpověď na otázku proč neuvádí složení.
Doufám, že jsem to parafrázoval správně, už je to nějaký pátek co jsem se dotazoval.
To zarazí snaď každého proč to tam není uvedeno, když ostatní to uvádí.
Proto se složení mění, ale výslednou kvalitu vždy doladí. U býložravců moc velký rozptyl ve složení nebude, ale u všežravců se může dost měnit.
Jinak přesné složení je na pytli, ze zákona.
kololol123

XXX.XXX.96.72
napsal(a):
De Heus vyrábí směsi z komponentů, které se povede nejlevněji nakoupit, aby dosáhl příznivé ceny pro zákazníky. Toliko oficiální odpověď na otázku proč neuvádí složení.
Doufám, že jsem to parafrázoval správně, už je to nějaký pátek co jsem se dotazoval.
To zarazí snaď každého proč to tam není uvedeno, když ostatní to uvádí.
Proto se složení mění, ale výslednou kvalitu vždy doladí. U býložravců moc velký rozptyl ve složení nebude, ale u všežravců se může dost měnit.
Jinak přesné složení je na pytli, ze zákona.
no ty ceny nejsou zrovna nejlevnější,ale za mě,nejlepší kvalita,krmim už nekolikátý rok pouze těmity směskami,,De Heus a Energys,stejne je to jedna firma,dnes už vyrábí směsky kdekdo,koupísi to peletovačku,napatla podřadný šroty a prodává za kvalitu.bohužel tak to dnes je ve všem
No pripada me jejich uroven/ kvalita/ velmi dobra i cena, natoz tuzemsky vyrobci jsou jak jsem zjistoval drazsi a to nemaji zamerene pro jednotlive vekove skupiny. Tedy alespon jsem to nevidel?? Pokud vite o kvalitnim ceskem vyrobci granuli budu moc rad kdyz mi poradite. Dekuju predem Roman

Drcman, Pohl . dvoraci napríklad ... Cena je rôzna = trh a ine premenne faktory. Povedzme , že ja krmím Drcmana na Slovensku za cenu rovnakú ako ma Energys . A to som Gmo fre + dopolnok Adicox.