Chtěla bych od vás poradit, jsem začátečník a mám ted dva vrhy mladých králíčků křížence FB. Zda je lepší krmit granulemi pro březí a kojící s přídavkem anti kokci jako je třeba Granule pro králíky Energys Gold Forte, nbo obyčejné bez kokci a přeléčovat Emanoxem? Případně zda mohu zkombinovat granule s léčivem a přesto přeléčit Emanoxem?
Děkuji za rady a názory :)
georgi

XXX.XXX.168.114
Krmím preventivně výkrmové granule s léčivy březím samicím a mladým králíkům do dvou a půl měsíce, potom granule bez léčiv střídám s ovsem .Rozhodně ke granulím s léčivy nepodávejte žádné jiné preparáty .Pokud krmíte správně , i bez granulí s léčivy a podobných přípravků bude chov fungovat .Nejdůležitější je správná hygiena v chovu .
georgi
napsal(a):
Krmím preventivně výkrmové granule s léčivy březím samicím a mladým králíkům do dvou a půl měsíce, potom granule bez léčiv střídám s ovsem .Rozhodně ke granulím s léčivy nepodávejte žádné jiné preparáty .Pokud krmíte správně , i bez granulí s léčivy a podobných přípravků bude chov fungovat .Nejdůležitější je správná hygiena v chovu .
já to tak myslela "preventivně", mladým je týden tak než začnou vylézat z hnízda at jsou chráněné. Kotce jsem bílila vápnem ještě týden před porodem, je mi jasné že čistota v chovu je nejdůležitější. děkuji