Dobrý den,
mám doma cca 2 měsíčního chlapečka beránka nějakou dobu si zvykal cca 2 týdny. Když jsem zamlaskala tak věděl že mu dám krmení a vždycky lezl na žebřiny od klece a mazlil se se mnou ale předevčírem jsme byli na očkování pod lopatku a do ucha proti myxomatóze a králičímu moru.
Četla jsem, že když králíkovi nějak ublíží, tak vám přestane důvěřovat. A jelikož dostal injekci a bolelo ho to tak je na mě trošku agresivní a bojí se mě vždy uteče do domečku (kam chodí jen když se bojí dělával to ze začátku když jsme se ještě seznamovali ).
Bojím se, že už si na mě nezvykne.
Nějaké rady?? :(((😭😭, Snažím se ho ničím nestresovat hrozně nerad se chová je schopný mi vyskočit do ruky a je ještě dost malinký a bojím se aby si něco neudělal kdyz se me boji :( Udělám pro nej cokoliv aby byl uz jako driv😭😭Asi moc zmatkuju ale opravdu se me boji dnes jsem nad tim celou noc presmislela a cetla ale vubec nevím co a jak :(
Kralici nejsou na mazleni..mazli se, spis vitaji kontakt,protoze nemaji jinou moznost ziskat pritomnost jineho ziveho tvora, tedy cloveka,ktereho by si NIKDY dobrovolne nevybrali..v podstate je to tyrani zvirete..vnutit mu zivot a zivotni podminky,ktere mu nejsou prirozene.
Lenko,kralik v postylce stastny nebude..kup si kocku..!
Uživatel s deaktivovaným účtem

ančovička1
napsal(a):
Kralici nejsou na mazleni..mazli se, spis vitaji kontakt,protoze nemaji jinou moznost ziskat pritomnost jineho ziveho tvora, tedy cloveka,ktereho by si NIKDY dobrovolne nevybrali..v podstate je to tyrani zvirete..vnutit mu zivot a zivotni podminky,ktere mu nejsou prirozene.
Lenko,kralik v postylce stastny nebude..kup si kocku..!
Ale každá kočka taky není mazlivá.
napsal(a):
Ale každá kočka taky není mazlivá.
Ja mam 6 kocek(kastrovanych), vsechny jsou pritulne, nemuzu je setrast😂😂🐈🐈🐈🐈🐈🐈

ančovička1
napsal(a):
Ja mam 6 kocek(kastrovanych), vsechny jsou pritulne, nemuzu je setrast😂😂🐈🐈🐈🐈🐈🐈
I ten kocourek je kastrovaný?

ančovička1
napsal(a):
..kocourek je na kastraci prilis maly,ma teprve dva mesice, ten ma cas do roka, aby poradne dorostl do velkeho kocoura..
Na fotce jsem zachytila, jak prepadl svoji nedavno vykastrovanou maminku😀..
Ale vratme se ke kralickum😀..
Já jenom chtěla upřesnit, že "všechny jsou kastrované", ten kocourek mi tam neseděl. Ale jinak za kastrace (i budoucí) chválím. Vraťme se ke králíčkům - a priori to prostě nejsou klasičtí mazlíci.