Uživatel s deaktivovaným účtem

Co je na zabití bych zabila,zbytek naočkovala.Mohou,ale nemusí být všichni králíci nakažení.Záleží také na tom,jestli máte naočkované chovné kusy.

Pokud ti chovní byli každoročně očkováni,tak,podle mých zkušeností, by to dostat neměli.
Co jsem viděla MXT,tak se nejdříve projevila otokem kořene uší,očí.Možná by to chtělo foto,třeba to ani mixa není.Každopádně králíka, který nežere, nemá smysl očkovat.

Tak to na mixu vůbec nevypadá,oči mají bez otoku,uši také vypadají bez otoku,ještě jestli nemají zduřelé pohlavní orgány. Navíc to mají víceméně na stejném místě..Ti králíci jsou z jednoho kotce?To spíš vypadá na odřeninu.Také jsem teď řešila v jednom kotci 4 z 5 králíků kolem dokola sedřený čumák a 2 na něm strup.Pak jsem našla u stropu prokousanou dírku kam strkali čumák a odřeli si ho a ty dva asi kousl králík z vedlejšího kotce.A ti menší vypadají jak?Jak jsou ti králíci staří?

Ne to není mixa.Poštípané nebo odřené,ale já bych naočkovala.

kiki*
napsal(a):
No tak to vidím že radši zavolám veterináři ať mám jistotu.jeden tady odsad mi řekl že mám rovnou vybít celý chov ,nebo aspoň ty nemocné.ja si taky myslím že si to škrabkou ,a byla by hned škoda je vybít .
Ne, to není myxomatóza, ta fakt vypadá jinak.