Vanes24

XXX.XXX.2.30
Dobrý den, mám problém s určením pohlaví u 2,5 měsíce starého králíčka. Už jsem kdysi doma měla králíčky a odchovala jsem jeden vrh tak vím jak vypadá sameček nebo samička ale teď jsem si pořídila znovu králíčka a nevím si rady.
Dívala jsem se několikrát a vždy to bylo stejné, má štěrbinu ale na stranách vidím náznak varlat a tak nevím co se z králíčka vyklube, jestli samička nebo samec. Děkuji za odpovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hmm, šterbina bude vyzerať už len jak šterbina Ak s toho nelezie bertik je to jasné hádam že je to veverka.
U dva a půl měsíce starého králíčka laik jen těžko pozná pohlaví. Je potřeba správně uchopit a zamáčknout přirození, aby se penis vytlačil ven. Při nesprávném zamáčknutí se to jeví jako samička. Po stranách je možné už pozorovat vyrůstající šourky, nikoliv varlata. Ty jsou ještě zalezlá v břišní dutině a sestoupí do varlat až tak v čtvrtém měsíci (záleží na plemenu).
Uživatel s deaktivovaným účtem

No ak sa bavíme o technike uchopenia ,chce to cvik a skúsenosti. No pri 10=týždennom králikovi je to rutinná zależitosť....
Vanes24

XXX.XXX.2.30
Omlouvám se za nepřiložení fotek a méně informací.
Snažila jsem se to vyfotit tak aby to aspoň trochu šlo poznat. Na prvních dnou fotkách je podle mého štěrbina a na třetí fotce šourek s malími varlaty ale na fotce to už moc nejde poznat.
Snažila jsem se to správně uchopit abych co nejlépe poznala jestli má šterbinu nebo penis.
Králíček je zakrslý beránek, on spíše teprv bude mít 2,5 měsíce ale i tak to nic nemění.
Kralíčka jsem si teď pořídila a paní říkala že je to sameček ale nejsou si jistí na 100% já se na něj podívala a viděla šterbinu tak jsem si byla jistá že je to samička ale když jsem se po pár dnech doma znovu podívala a všimla si na stranách malích boulek které mi připadají jako malá varlata, šourek ale ješte nemá. Děkuji za další odpovědi.
Vanes24

XXX.XXX.2.30
Prominte znovu, uvedla jsem na začátku že na třetí fotce je varle s šourkem, ale za šourek to asi právě nejde ještě považovat. Pardón no..hold vysvětlovat mi moc nejde
georgi

XXX.XXX.168.114
Vypadá to na samce.Šourek se ještě objeví .
Martina40

XXX.XXX.243.254
Je to kluk, jen má v tomhle věku ještě takový ten "chlapečkový pinďourek", pořádný chlapský penis se mu ještě dodělá, nebojte .
Vanes24

XXX.XXX.2.30
Dobře, ještě jednou moc děkuji všem za odpovědi . Mějte se hezky a nashlenadou