Dobrý den,
nedávnou jsem dostala dost prašné seno, takže jsem první vzala po hrsti a setřásla ten nejdrobnější prach. Po čase mi zbyl jen ten prášek a zajímalo by mě, jestli jste pro něj našli nějaké využití.
Prosím neberte tento dotaz moc vážně, jsem dítě a píši pouze ze zajímavosti, rozhodně ne že bych mermomocí nepotřebovala zužitkovat seno do posledního drobečku.
Martina40

XXX.XXX.243.254
V zimě pro slepice moc dobré a super pro husy.
Beatrice_hr4
napsal(a):
Dobrý den,
nedávnou jsem dostala dost prašné seno, takže jsem první vzala po hrsti a setřásla ten nejdrobnější prach. Po čase mi zbyl jen ten prášek a zajímalo by mě, jestli jste pro něj našli nějaké využití.
Prosím neberte tento dotaz moc vážně, jsem dítě a píši pouze ze zajímavosti, rozhodně ne že bych mermomocí nepotřebovala zužitkovat seno do posledního drobečku.
*potřebovala
Beatrice_hr4
napsal(a):
Dobrý den,
My sme raz mali takého králika čo ľúbil iba tieto malé lístočky zo sena. Keď som mu dal seno tak tie stonky alebo ako sa to volá nechal tak a vyžral iba tie malé lístočky. Ale už toho kralika nemáme a teraz tieto co chováme momentálne takéto prieberčivé niesú. Ale inak sa snažím tiež zo sena zúžitkovať čo najviac.