Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2020 14:04
Devils32

XXX.XXX.72.33

Dobrý den,
od jara máme králíka ná balkoně v paneláku . ( Balkon je vyzděný s posuvnými skly takže je uzavřen jen se větra enší skvirkou) králík má klec ale ta je pořád otevřena chodí se tam jen najíst někdy vni spí jinak pobíhá po celém balkoně. Má otázka je jestli mi tam vklidu přežije zimu ? Když mu dáme do klece větší množství sena stejně to seno odhrabe a spí na holem plastu to samé i s podestýlkou . Aspoň tedy pod plastové dno klece jsem dal stary svetr aby to tolik nechladilo ...
Díky za rady všem :-), podotýkám že na balkon nefuci, je v suchu ale zima tam v zimě trošku bude ...

10.10.2020 17:01
Archie213

XXX.XXX.207.62

Myslím, že by to zvládl. Naroste mu hezký huňatý kožíšek. Ve větší zimě něčím ohřívát. Třeba termoforem nebo pořídit nejake topeníčko..

10.10.2020 18:16
hokrví

XXX.XXX.105.226

Devils32 napsal(a):
Dobrý den,
od jara máme králíka ná balkoně v paneláku . ( Balkon je vyzděný s posuvnými skly takže je uzavřen jen se větra enší skvirkou) králík má klec ale ta je pořád otevřena chodí se tam jen najíst někdy vni spí jinak pobíhá po celém balkoně. Má otázka je jestli mi tam vklidu přežije zimu ? Když mu dáme do klece větší množství sena stejně to seno odhrabe a spí na holem plastu to samé i s podestýlkou . Aspoň tedy pod plastové dno klece jsem dal stary svetr aby to tolik nechladilo ...
Díky za rady všem :-), podotýkám že na balkon nefuci, je v suchu ale zima tam v zimě trošku bude ...

Místo svetru dejte pod klec polystyren a kontrolujte aby nezamrzla voda, jinak snad vše ok.

22.11.2020 15:35
jkx

XXX.XXX.20.47

klec zaizolovat (preklizka, karton...), aby si na spani vytvoril teplejsi mikroklima. i kdyz tam nefouka, teplo mu z klece utika .

22.11.2020 18:21
samec

XXX.XXX.96.58

Archie213 napsal(a):
Myslím, že by to zvládl. Naroste mu hezký huňatý kožíšek. Ve větší zimě něčím ohřívát. Třeba termoforem nebo pořídit nejake topeníčko..

tak takovou hloupost jsem ještě nikde neviděl ani nečetl.....TERMOFOR si dejte vy a termofon...dejte na studené nohy.....

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.11.2020 19:31
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zakrslý králík je pořád jenom králík a i ty zakrslíky chová celá řada chovatelů venku i v zimě a žijí i bez topení.Dokonce i odchovávají mladý.

24.11.2020 17:36
hokrví

XXX.XXX.105.226

S tou izolací opatrně, zateplit podlahu, strop, tři stěny a vrátka - vstup jen tak asi 2 třetiny, aby mohl proudit vzduch a vnitřek se nepotil.

2.2.2021 10:21
Markéta Kostková

XXX.XXX.212.159

Devils32 napsal(a):
Dobrý den,

Pořiďte zateplený příbytek, měl by to zvládnout.
Na větší mráz ho berte domů.

2.2.2021 17:19
Štefan1

XXX.XXX.208.238

Nesmysl, pokud bude pořád ve stejném prostředí, dá to bez problémů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík