Luci24

XXX.XXX.133.6
Dobrý den, nedávno mi zemřel králíček. Bylo mu už 8,5 let. Už týden před smrtí mi přestal jíst a lupalo mu v čelisti. Šli jsme na veterinu a doktorka mu diagnostikovala něco jako artrózu v čelisti. Dostával injekčně antibiotika na bolest a uvolnění. Pak začal trošku jíst. (Kousek jablka, banánu trochu ovesných vloček, seno a voda, ale granulí se ani nedotkl(to jsme mu i koupili měkčí pro mláďata a směs, která byla také měkčí). Pořád ale vypadal šťastně a nebyla na něm znát žádná bolest. Po týdnu mi zemřel. Nejdříve asi 2 hodiny ležel na jednom místě ale to dělal i normálně. Poté najednou poskočil ale už měl natažené zadní nožičky(takové jakoby ochrnuté) a neudržel rovnováhu. Začal padat na stranu. Zvedla jsem ho, on se hviličku škubal, jako kdyby běžel. Začal zaklánět hlavičku. Položila jsem ho na deku. Ležel na straně a občas jen natáhl tlapky. Hvilku jen takto ležel a dýchal. Potom se asi minutu nadechoval docela hluboce a otvíral u toho tlamičku. Potom do 5 minut zemřel. Strašně by mě zajímal důvod úmrtí. Vím, že by byla nejlepší pitva ale to jsem mu udělat nemohla. Předem moc děkuji za odpovědi.