Luucy
XXX.XXX.142.227
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda smím nechat naočkovat březí samici králíka proti králičímu moru. Nemůže to nic udělat malým? Děkuji za odpovědi.
Luucy
No, ja jsem svoje brezi samice jednou, dvakrát, ockovala asi v polovině brezosti, velice opatrne se s nimi musi manipulovat,aby se nemrskaly a neublizily si..všechno bylo v pořádku..ale nevezmu si na zodpovědnost,kdyby vám samice náhodou potratila, že jsem špatně radila.. záleží i na zdravi a kondici kralika..
Mladym se nestane nic..
Luucy
XXX.XXX.142.227
Moc děkuji za odpověď. Králičice má jeden rok a je v super kondici. Jasně, to bych Vám ani za vinu nedávala zeptala jsem se a vy jste odpověděla. To jestli jí nakonec naočkuji nebo ne je na mém uvážení a budu za ní zodpovědná já.
Chtěla bych se ještě zeptat, jelikož chovám mladé poprvé a samice bude prvorodička, tak jak dlouho jste mladé po narození nechávala u samice? A změnila jste nějak stravu březí samice? A můžu čistit kotec, např. týden po narození mláďat?
Luucy
Uživatel s deaktivovaným účtem
Březí samice se mohou očkovat,jen se nedoporučuje očkovat poslední týden březosti.Kvůli manipulaci se zvířetem ne,že by vadilo samotné očkování.Očkovala jsem už mockrát březí samice,dokonce i pár dní před porodem a vše proběhlo normálně.
Luucy
XXX.XXX.142.227
Moc děkuji za odpověď.