Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Luucy

23.10.2020 20:48
Luucy

XXX.XXX.142.227

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda smím nechat naočkovat březí samici králíka proti králičímu moru. Nemůže to nic udělat malým? Děkuji za odpovědi.
Luucy

24.10.2020 10:54
ančovička1

XXX.XXX.37.123

No, ja jsem svoje brezi samice jednou, dvakrát, ockovala asi v polovině brezosti, velice opatrne se s nimi musi manipulovat,aby se nemrskaly a neublizily si..všechno bylo v pořádku..ale nevezmu si na zodpovědnost,kdyby vám samice náhodou potratila, že jsem špatně radila.. záleží i na zdravi a kondici kralika..
Mladym se nestane nic..

Luucy

24.10.2020 11:43
Luucy

XXX.XXX.142.227

Moc děkuji za odpověď. Králičice má jeden rok a je v super kondici. Jasně, to bych Vám ani za vinu nedávala zeptala jsem se a vy jste odpověděla. To jestli jí nakonec naočkuji nebo ne je na mém uvážení a budu za ní zodpovědná já.

Chtěla bych se ještě zeptat, jelikož chovám mladé poprvé a samice bude prvorodička, tak jak dlouho jste mladé po narození nechávala u samice? A změnila jste nějak stravu březí samice? A můžu čistit kotec, např. týden po narození mláďat?

Luucy

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.10.2020 12:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Březí samice se mohou očkovat,jen se nedoporučuje očkovat poslední týden březosti.Kvůli manipulaci se zvířetem ne,že by vadilo samotné očkování.Očkovala jsem už mockrát březí samice,dokonce i pár dní před porodem a vše proběhlo normálně.

Luucy

24.10.2020 18:40
Luucy

XXX.XXX.142.227

Moc děkuji za odpověď.

Přidejte reakci

Přidat smajlík