Kočky nám loví králíky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sára.sahul

26.10.2020 12:37
Sára.sahul

XXX.XXX.196.89

Dobrý den.
Máme na zahradě 4 králíky, 2 z nich jsou menší a 2 jsou dost vypasení. Máme je jako domácí mazlíčky. Přes den běhají po zahradě, ale jsou tu 3 kočky, které se je snaží ulovit, ale je možné že si pouze "hrají". Jen se bojím, aby králíkům neublížili, jsou moje zlatíčka.
Myslíte, že by byla kočka schopná ulovit králíka?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.10.2020 13:37

Záleží na velikosti.Kočky i králíka.

26.10.2020 13:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Záleží na velikosti.Kočky i králíka.

Tak tak, dospelá kočka dospelého králika nedá dole. Mláďa bez problémov ...

26.10.2020 14:50
Valentko

XXX.XXX.226.187

Tak tak, dospelá kočka dospelého králika nedá dole. Mláďa bez problémov ...

Presne tak záleží na veľkosti. Jasné dospelého králika na mäso nedá ani veľký kocúr dole ale možno nejakého zakrslého by vedel zabiť. Neviem posúďte ostatný.

26.10.2020 16:47

Tak 3kg kočka 1kg králíka zakousla nato tata.

26.10.2020 17:28

Tak 3kg kočka 1kg králíka zakousla nato tata.

V mojom prípade sa bavíme o kralikoch v dospelosti aj cez 6 kilo...😉

26.10.2020 18:13

V mojom prípade sa bavíme o kralikoch v dospelosti aj cez 6 kilo...😉

Tak toho nezakousne.Tohle bylo mládě,vypadlo mně při krmení a než jsem se stačila ohnout a chytit ho,byla s ním kočky pryč.

Alarix

30.5.2021 14:32
Alarix

XXX.XXX.238.171

V Austrálii jsme měli venku před domem na zahradě angorského králíka jako mazlíčka pro děti. V dřevěné bedně vysoké asi 50cm, bez víka. Jednou v noci asi o půl jedné mne probudil vyděšený jekot králíka, jelikož jsou domy přízemní, byl jsem venku asi během pěti vteřin. Na dřevěném sloupku plotu seděla černobílá kočka, dívala se na mne a v zubech držela za krk našeho králíka. Když mne uviděla, skočila i s králíkem za plot. Musel jsem oběhnout přes branku dokola, a i když za naším plotem už byl "park" čili buš, kočku ani králíka jsem už nikdy nespatřil.
Teď bych takovou kočku ocenil, protože sousedé vypustili svoje zlatíčka králíky na volno, už mi sežrali terminální pupeny mladých stříbrných smrčků a hrabou si nory na mé části neoploceného pozemku (mám tam takovou skalku). Se slepicemi problém není, protože se nebudou množit jako králíci. Až bude těch králíků padesát, nevím, co se bude dít. Nikdo ze sousedů z toho není šťastný, ale nikdo není odhodlaný tyhle zlatíčka lovit, takže zatím je to z mého pohledu zlovolná vědomá agrese ze strany souseda (je ode mne přes dva domy). Holt co člověk, to názor.

Přidejte reakci

Přidat smajlík