BarboraKufková

XXX.XXX.63.65
Dobrý den,
dneska jsme podstoupily kastraci králíčka a zajímalo by mě jak dlouho cca trvá než se uklidní... Kastraci jsme podstoupily z důvodu, že začal být agresivní, začal nás kousat a začal všude značkovat a nakonec i moč stříkal po zdi.
Uživatel s deaktivovaným účtem

a proč si myslíte, že to kastrace nějak změní?
BarboraKufková

XXX.XXX.63.65
Obvolávala jsem si různé veteriny a řekli mi, že by se měl uklidnit. Dnes jsem byla na veterinární ambulanci a mluvila jsem přímo s veterinářem co se zabývá králíčkama a sám mi to i potvrdil jen to potrvá než vyloučí hormony. Tak jsem se jen chtěla zeptat zda s tím nemá někdo zkušenosti a jak dlouho to trvalo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

no, tak co vám měli říct. měl by přestat stříkat moč, ale mazlivý ňufík z něj prostě nikdy být nemusí.
BarboraKufková

XXX.XXX.63.65
On se mazlí, olizuje nás všude, na jméno slyší, nechá se hladit. Ale někdy mu přeskočí a začne vyvádět, stříkat moč a dělá to jen mi("paničce") z ničeho nic i kousne.
Ptala jsem se pouze jako dlouho trvalo lidem než se jim uklidnil králíček,jakou mají zkušenost ostatní. 🤗😉 To, že jsem napsala proč jsem podstoupila kastraci jsem raději vypsala hned aby mi lidé nepsali proč jsem to udělala.😉
zkus dat dotaz na kralici.cz http://www.kralici.cz/diskuze.asp?app=0&dul=