Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

JaneS

29.10.2020 12:53
JaneS

XXX.XXX.20.66

Dobrý den,
prosím o radu. Co je lepší pro začínajícího chovatele - pořídit si tetované mládě/ta nebo přímo ohodnoceny chovný pár?

Děkuji všem za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.10.2020 14:09

Pokud se chcete věnovat odchovu tetovaných mladých,je lepší si pořídit dospělá kvalitně ohodnocená zvířata.Nejlépe chovný kmen alespoń 1,2.

JaneS

29.10.2020 14:17
JaneS

XXX.XXX.20.66

Děkuji.

Kaštynka

2.11.2020 20:43
Kaštynka

XXX.XXX.245.255

Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat. Mám doma samičku králíčka beránka a chtěla bych ji nechat připustit. Je možné ji připustit s jejím sourozencem? Četla jsem na internetu, že to možné je, ale nevím, jestli to je opravdu vhodné. Její rodiče také byli sourozenci, tak mám obavy, aby nevznikly nějaké dědičné vady. Děkuji za odpověď.

2.11.2020 20:45

Kaštynka napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se prosím zeptat. Mám doma samičku králíčka beránka a chtěla bych ji nechat připustit. Je možné ji připustit s jejím sourozencem? Četla jsem na internetu, že to možné je, ale nevím, jestli to je opravdu vhodné. Její rodiče také byli sourozenci, tak mám obavy, aby nevznikly nějaké dědičné vady. Děkuji za odpověď.

troll? nebo jste sama z incestu?

3.11.2020 08:25

Kaštynka napsal(a):
Dobrý den,

Na internet si může každý napsat, co chce. Včetně ptákovin, jako je tato. Zadejte si incest (nebo úzká příbuzenská plemenitba) a budete mít jasno.

3.11.2020 09:13

Ale, kľudne ju pripustite,

georgi

3.11.2020 16:12
georgi

XXX.XXX.168.114

určitě tam vady budou

Přidejte reakci

Přidat smajlík