Slovenský sivomodrý rex

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.12.2020 09:54

Pekne a čo s tým ?

25.12.2020 10:15
borisr

XXX.XXX.9.183

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pekne a čo s tým ?

Co by malo byť? Pozri si ak ťa to zaujíma, ak nie pokračuj na iny príspevok 😏

25.12.2020 10:35

borisr napsal(a):
Co by malo byť? Pozri si ak ťa to zaujíma, ak nie pokračuj na iny príspevok 😏

A vieš že mi to je jedno aké pekné fotečky tu dáš... Nepriniesol si nič do diskusie len svoje Ego...🧔

25.12.2020 10:49
borisr

XXX.XXX.9.183

A vieš že mi to je jedno aké pekné fotečky tu dáš... Nepriniesol si nič do diskusie len svoje Ego...🧔

Si normálny, ake ego? Ja som sa len chcel pochváliť kralikmi z ktorých mam radosť a trochu spropagovať naše slovenské plemeno. Co si priniesol do diskusie ty? Nič. Len si tu za debila

25.12.2020 11:47

borisr napsal(a):
Si normálny, ake ego? Ja som sa len chcel pochváliť kralikmi z ktorých mam radosť a trochu spropagovať naše slovenské plemeno. Co si priniesol do diskusie ty? Nič. Len si tu za debila

Príspevok bez slov. , Pár fotiek , nič o propagácii plemena. .. Len tvojej a kde je tá propagácia? A inak , vieš kto ťa ráno obliekal do nohavíc... Propaguj takto na FB a tam máš určite veľa kamošov.

25.12.2020 11:54
borisr

XXX.XXX.9.183

Príspevok bez slov. , Pár fotiek , nič o propagácii plemena. .. Len tvojej a kde je tá propagácia? A inak , vieš kto ťa ráno obliekal do nohavíc... Propaguj takto na FB a tam máš určite veľa kamošov.

No budem si davat čo chcem a ako uznam za vhodné ja a nie nejaký mišinko, nic na tom nezmeníš . A tymto debatu z mojej strany končím 😉

Přidejte reakci

Přidat smajlík