Chov divokých králíků na divoko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kulidáš

26.12.2020 19:12
Kulidáš

XXX.XXX.146.198

Chtěl bych za domem ve stráni u lesa vypustit divoké králíky. Jak mám docílit toho, aby se usídlili pod připravenými paletami? Musím je nějak přikrmovat a dodávat vodu?

27.12.2020 11:41
czt

XXX.XXX.211.115

Chováme králíky volně po zahradě celí rok a usídlili se pod autem a v malé díře krerou jsme vyhrabali, začali si jí rozšiřovat a je z toho podzemní metro, jinak o vodu asi stát nebudou, možná jen trochu, ale o jídlo, třeba odřezky nebo granule pro králíky, stát rozhodně budou. Pokud je chcete ochočit, dávejte jim pamlsky a nechytejte je, musí za vámi přijít sami. K našim samicím zavítal z pole divoký králík a nechá se krmit a hladit v pohodě.

15.1.2021 20:41
bonaventur

XXX.XXX.28.119

Dobrý večer.
poviem takú perličku. Okotila sa mi samica a mala iba tri mladé, z to dve pošli ešte v deň pôrodu. Ešte v ten deň som ju pripustil stým, že popri tom jednom musí ďalší vrh v pohode zvládnuť.
Po 30 dňoch hniezdo a v ňom osem mladých. Ten tridsať dňový sopliak tam robil takú galibu, že hniezdo stále rozhádzané, a preto že som mal všetky králikárne plne a nebolo ho kam umiesiť tak som mu dal slobodu. Pozemok
pod , pozemok sprava aj pozemok zľava prázdny. Ale nedával som mu veľa šanci, pretože sme kúsok pod lesom. Cele leto som ho videl pásť sa raz u jedného suseda, raz u druhého. Ničím som ho neprikrmoval, jedol iba trávu, spadnuté jablka a slivky. V lete keď som vetral skleník zvykol si tam chodiť na uhorky. Keď som potom zavrel dvere podhrabal sa pod základ skleníka a dvoj metrovou chodbou sa opäť dostal k uhorkám. Keď sa mi ho na konci novembra, po piatich mesiacoch podarilo chytiť ( bál som sa , že keď napadne sneh bude obhrýzať susedom stromy) vážil 3,2kg. Zrovná toľko ako jeho rovesníci chovaný na granulách.

Držím palce aby Vám to vyšlo.

1.3.2023 16:26
slamos1

XXX.XXX.230.33

Dobrý den, se zájmem čtu Vaš přispevek a ptám , a co kuny, nepochytaji je?Já co necham na noc na zahrade je do rana KO.Dekuji za odpoved

Přidejte reakci

Přidat smajlík