Toto se mi stalo u burgunské samice ,byla v kleci(asi neměla dost soukromí) všechny králíčata zakousala. Zjistil jsem ,že má kokcidiózu a asi byla připuštěná (od bývalého majitele) svým bratrem. Hnízdo roztahala a pladé zakousala. Potom se mi to stalo u hily (ta byla v králíkárně) ,ale ta je nezakousala ,ale asi je zalehla. Přeji hodně chovatelských úspěchů Převrátil.
JPrevr07
napsal(a):
Toto se mi stalo u burgunské samice ,byla v kleci(asi neměla dost soukromí) všechny králíčata zakousala. Zjistil jsem ,že má kokcidiózu a asi byla připuštěná (od bývalého majitele) svým bratrem. Hnízdo roztahala a pladé zakousala. Potom se mi to stalo u hily (ta byla v králíkárně) ,ale ta je nezakousala ,ale asi je zalehla. Přeji hodně chovatelských úspěchů Převrátil.
Tak tohle je docela brutal.😟😠
Koupit březí samici, která je přípuštěná bratrem a navíc má kokcidiozu!?
Nepřipadáte si jako hlupák?
Matku té samice prodala moje teta tomu bývalému majiteli ,takže z části vím ,že má dobré předky. Samici jsem vyléčit Emanoxem ,bez problémů zabřezla a už odchovala další vrh v pořádku. Jako hlupák jsem si připadal ,když jsem viděl všechny ty mrtvé mladé. Teď už je vše v pořádku. Je to dobrá samice a jsem rád ,že jsem jí dostal. Přeji úspěchy v chovu Převrátil.