Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2021 09:18
flavr

XXX.XXX.44.196

Chovám králíky mnoho let, ale takový začátek jsem ještě neměl. 3. samička nepostavila hnízdo ani nenatrhala chlupy. Materiál na stavbu hnízda, čistou vodo pořád a králíčata studená. 1. samička už měla vloni 2x mladé bez problémů, ty 2 samičky jsou prvničky.
Děkuji za kladné náměty.

8.2.2021 19:12
JPrevr07

XXX.XXX.191.17

Toto se mi stalo u burgunské samice ,byla v kleci(asi neměla dost soukromí) všechny králíčata zakousala. Zjistil jsem ,že má kokcidiózu a asi byla připuštěná (od bývalého majitele) svým bratrem. Hnízdo roztahala a pladé zakousala. Potom se mi to stalo u hily (ta byla v králíkárně) ,ale ta je nezakousala ,ale asi je zalehla. Přeji hodně chovatelských úspěchů Převrátil.

8.2.2021 19:25
borax

XXX.XXX.91.21

JPrevr07 napsal(a):
Toto se mi stalo u burgunské samice ,byla v kleci(asi neměla dost soukromí) všechny králíčata zakousala. Zjistil jsem ,že má kokcidiózu a asi byla připuštěná (od bývalého majitele) svým bratrem. Hnízdo roztahala a pladé zakousala. Potom se mi to stalo u hily (ta byla v králíkárně) ,ale ta je nezakousala ,ale asi je zalehla. Přeji hodně chovatelských úspěchů Převrátil.

Tak tohle je docela brutal.😟😠

Koupit březí samici, která je přípuštěná bratrem a navíc má kokcidiozu!?
Nepřipadáte si jako hlupák?

8.2.2021 19:49
JPrevr07

XXX.XXX.191.17

Matku té samice prodala moje teta tomu bývalému majiteli ,takže z části vím ,že má dobré předky. Samici jsem vyléčit Emanoxem ,bez problémů zabřezla a už odchovala další vrh v pořádku. Jako hlupák jsem si připadal ,když jsem viděl všechny ty mrtvé mladé. Teď už je vše v pořádku. Je to dobrá samice a jsem rád ,že jsem jí dostal. Přeji úspěchy v chovu Převrátil.

8.2.2021 19:50
JPrevr07

XXX.XXX.191.17

A o tom ,že je březí jsem nevěděl. Převrátil

Přidejte reakci

Přidat smajlík