Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2021 18:13
Markéta Kostková

XXX.XXX.212.96

Dobrý den.
Mám doma zakrslého králíčka, asi před měsícem jsme dali koberečky do klece, naučená byla na záchod od malička.
Když jsme koberečky dali, vše bylo v pořádku, na záchodek chodila. Ale nedávno začal problém...
Začaly se objevovat loužičky na koberečcích, sem tam bobek.
Koberečky jsem vyčistila a zase... Už nacházím i hromádky bobků. Na záchodek ale chodí stále.
Neví někdo, co s tím?
Předem děkuji.

17.2.2021 09:53
jkx

XXX.XXX.230.159

jestli je to puberta, obrnit se trpelivosti. muze trvat i vic, nez pul roku. ale pak, az prejde, ta uleva...

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2021 10:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

jkx napsal(a):
jestli je to puberta, obrnit se trpelivosti. muze trvat i vic, nez pul roku. ale pak, az prejde, ta uleva...

Přejde to vždycky? Já bych čekala, že nekastrovaný králík bude značkovat už napořád.

17.2.2021 10:31
jkx

XXX.XXX.230.159

to je velice individualni. i nekastrovanej kralik muze bejt velice cistotnej, ale neni to pravidlo.
nocnik musi bejt pohodlnej, prostornej, za nim jeslicky se senem, nebo i zvysena miska s granulema, aby do ni pohodlne dosah. proste - radost posedet

17.2.2021 18:25
Markéta Kostková

XXX.XXX.212.253

jkx napsal(a):
to je velice individualni. i nekastrovanej kralik muze bejt velice cistotnej, ale neni to pravidlo.
nocnik musi bejt pohodlnej, prostornej, za nim jeslicky se senem, nebo i zvysena miska s granulema, aby do ni pohodlne dosah. proste - radost posedet

Na seno i vodu dosáhne, je to pohodlné. Však říkám, že na wc chodí, ale i na kobereček.

17.2.2021 18:26
Markéta Kostková

XXX.XXX.212.253

jkx napsal(a):

Má skoro 5 let...
Dřív to nedělala...

arte.P

17.2.2021 19:10
arte.P

XXX.XXX.8.111

Markéta Kostková napsal(a):
Má skoro 5 let...
Dřív to nedělala...

Tak to je na pubertu stará, tohle bude spíš krize středního věku bude to chtít mladého zajíčka

Manov

26.2.2021 00:44
Manov

XXX.XXX.69.190

Všichni zakrslíci, co jsem měla, koberce nesnášeli. Vůbec když byl vyšší chlup, to zahrabali a posléze se počůrali.
Možná měli pocit, že si z měkkého koberce mohou nahrabat hromádku a tu pak označit.

Pokud byla dříve bez koberečků a vše bylo bez problém, tak bych koberečky prostě vyndala.
Pokud měla koberečky i dříve a bez problémů, může být problém v tom, že jste kobereček vyprala a změnila jeho pach a jelikož králíci moc nemusí změny, prostě protestuje. Navíc pokud jednou koberec počůrala, bude z něj nejspíš neustále trochu cítit pach moči, což jí bude ponoukat, aby v tom pokračovala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík