Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2021 22:12
Eddiee

XXX.XXX.165.126

Dobrý den,
mám dva kraliky, jsou to prvni kralici, které chovám, samice, vídeňský modrošedý. Bude jim rok. Jsou v kralikarne samostatně. Jedna si začala delat hnízdo, tak jsem si myslela, že je falešně březí.
Ovšem předtím, před necelým měsícem, utekla a byla venku celou noc. Ráno se nechala chytit. Asi za osmnáct dni začala delat hnízdo a stále ho vylepšuje. Me to přijde nepravděpodobné, ale myslíte, že mohla někde na okolních loukách sehnat divokého králíka? Se zajícem, jak jsem se dočetla, by to nešlo. Já už se na ta mláďata i těším, ale asi nebudou, co myslíte?
Děkuji za názory
Edita

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.4.2021 10:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Eddiee napsal(a):
Dobrý den,
mám dva kraliky, jsou to prvni kralici, které chovám, samice, vídeňský modrošedý. Bude jim rok. Jsou v kralikarne samostatně. Jedna si začala delat hnízdo, tak jsem si myslela, že je falešně březí.
Ovšem předtím, před necelým měsícem, utekla a byla venku celou noc. Ráno se nechala chytit. Asi za osmnáct dni začala delat hnízdo a stále ho vylepšuje. Me to přijde nepravděpodobné, ale myslíte, že mohla někde na okolních loukách sehnat divokého králíka? Se zajícem, jak jsem se dočetla, by to nešlo. Já už se na ta mláďata i těším, ale asi nebudou, co myslíte?
Děkuji za názory
Edita

Hmm, zaujímavé...😃. A možno budu "pěkná koťata.......

26.4.2021 12:05
Fatu

XXX.XXX.208.133

A nebo,treba nekomu stejnou noc uteklo morce.. jo koukam,ze se to tady rozjizdi cim dal vic

26.4.2021 12:55
juhaj

XXX.XXX.164.121

Staví si hnízdo, chce k samci. Normální u říjící samice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík