Rád bych zde upozornil na nekalé jednání, kdy mi asi po 5ti dnech volala paní na chovného samce, nicméně v průběhu telefonátu vyšlo najevo, že by potřebovala nutně 2 na neděli a jestli bych jí je zabil, po chvíli naléhání jsem na nabídku kývnul.
Paní byla velice přesvědčivá a odhodlaná a ať pošlu adresu, vzájemně jsme pak po SMS domluvili dobu převzetí a vše si odsouhlasili. Když paní nedorazila ani hodinu po domluveném termínu, tak jsem se jí pokoušel několikrát neúspěšně dovolat a bohužel ani na SMS nikdo nereagoval.
No králíci jsou už upečení. Jediné co mě napadlo, že se takhle někdo zbavuje konkurence, stalo se to někomu? Mě teda poprvé. Paní volala z tel. čísla: ...727660
Uživatel s deaktivovaným účtem

Čo je na Tom divne? Jednoducho klient cúvol obchod padol. Pokiaľ si netapnete a peniaze nemáte vo vrecku je to len fikcia. Svet je taký, konkurencia v tejto brandži....😃😃😃
Dobrý den
Musím říc že mi ze stejného čísla zavolaly taky a chtěli to stejné. Nicméně jsem jim do telefonu řekla že králíky zabíjm jen v nejnutnějších případech. Naštěstí jsou ti dva (Samec + Samice Zak. Beránek) už v novém domově.
Stalo se mi to ale před 5měsíci na mém webu který už nefunguje.
landa
napsal(a):
Rád bych zde upozornil na nekalé jednání, kdy mi asi po 5ti dnech volala paní na chovného samce, nicméně v průběhu telefonátu vyšlo najevo, že by potřebovala nutně 2 na neděli a jestli bych jí je zabil, po chvíli naléhání jsem na nabídku kývnul.
Paní byla velice přesvědčivá a odhodlaná a ať pošlu adresu, vzájemně jsme pak po SMS domluvili dobu převzetí a vše si odsouhlasili. Když paní nedorazila ani hodinu po domluveném termínu, tak jsem se jí pokoušel několikrát neúspěšně dovolat a bohužel ani na SMS nikdo nereagoval.
No králíci jsou už upečení. Jediné co mě napadlo, že se takhle někdo zbavuje konkurence, stalo se to někomu? Mě teda poprvé. Paní volala z tel. čísla: ...727660
A nebylo vám divné, že chtěla nejprve živého a pak 2ks usmrcené?
Ano toto není nic jiného než podlý konkurenční boj.
Běžně mi volají...zm*di.
Obvykle to poznám do 5 sekund.
Novým klijentům nejprve slíbuji jednoho na zkoušku a když naléhají na větším množství, tak mám v záloze kdo je vezme, stalo se mi 2x, že se nikdo neozval, jednou šlo o 4 kusy, to bylo poprvé - škola života a po druhé o 1 kus a toho jsme si upekli doma. Smlouvačů co chtěli 3 + 1 zdarma a podobně taky pár bylo, ty jsem odboural, nemám čas se dohadovat, momentálně čeká na porážku 29 zamluvených králíků.
hokrví
napsal(a):
Novým klijentům nejprve slíbuji jednoho na zkoušku a když naléhají na větším množství, tak mám v záloze kdo je vezme, stalo se mi 2x, že se nikdo neozval, jednou šlo o 4 kusy, to bylo poprvé - škola života a po druhé o 1 kus a toho jsme si upekli doma. Smlouvačů co chtěli 3 + 1 zdarma a podobně taky pár bylo, ty jsem odboural, nemám čas se dohadovat, momentálně čeká na porážku 29 zamluvených králíků.
3+1 zdarma 😂
Poslal bych ho ihned do ...
Tak to je fakt "hustý".. mám poslední dobou pocit, že u inzerce sedí jen "podivní" lidé.
Dělám to podobně.
Vždy je někdo v záloze..kdyby něco.
Ale víceméně většinou berou králíky pořád stejní lidé.
Mám další zkušenost, netýká se to králíků, ale pošel nám pejsek trpasličí pinč a tak jsem našel inzerát na nového, v sobotu odpoledne jsem se s paní po telefonu dohodl, že v neděli dopoledne si pro fenku zajedu ať mi ji neprodá, byla z Teplic a od oka jsem to odhadl na 4 hodiny, paní souhlasila a dohodli jsme se že ráno než vyjedu ji zavolám, říkala v 8 hodin. V neděli ráno jsme už nemohli s manželkou dospat, nakrmili jsme zvířata a vyrazili před 7 hodinou aby jsme měli náskok v 8 hodin jsem paní volal, ale měla vypnutý mobil, zkoušel jsem to po 15 minutách do 9 hodin a pak jsem to otočil zpět domů, asi v 9,15 mi přišla sms, že už je paní dostupná, volal jsem jí několikrát, ale telefon mi nevzala. Beru to pozitivně, alespoň jsme se s paní po ránu povozili, najel jsem 124 km.

To nejsou chovatelé,ale množka.Pochybuji,že to štěně bylo s PP.Stačí se podívat na diskusi o psech.
napsal(a):
To nejsou chovatelé,ale množka.Pochybuji,že to štěně bylo s PP.Stačí se podívat na diskusi o psech.
Já mám také podobnou zkušenost..před dvěma lety jsem sháněla drsnosrstého jezevčíka přes inzeráty a domlouvala jsem se s paní z Prahy..paní byla milá, už už jsme se domluvily,ale když jsem se zeptala,jestli má fenka rodokmen,tak už se mi neozvala ,ani nebrala telefon..tak jsem Betynku sehnala jinde..
ančovička1
napsal(a):
Já mám také podobnou zkušenost..před dvěma lety jsem sháněla drsnosrstého jezevčíka přes inzeráty a domlouvala jsem se s paní z Prahy..paní byla milá, už už jsme se domluvily,ale když jsem se zeptala,jestli má fenka rodokmen,tak už se mi neozvala ,ani nebrala telefon..tak jsem Betynku sehnala jinde..
To bude asi ten důvod, moc jsem se ptal. Paní mi řekla, že na doporučení kamarádky nechala 3 roky starou fenku obskočit a z toho vzniklo 1 štěně - fenka bez PP a tak jsem z koupí souhlasil.
Manželka říkala ať paní napíšu něco peprnýho aby si to pamatovala, nevidím důvod, mohlo se stát cokoli, třeba mi jsme se nechali taky ukecat na štěně, naší fence táhlo na čtvrtý rok a štěňátko se narodilo mrtvé, kdyby se narodilo živé tak bych si ho asi nechal a toto se mohlo stát, že se paní na poslední chvíli rozmyslela a nechtěla nikomu nic zdílet proč a nač. Jak píšete najde se jiná.

Dopadl jste ještě dobře,jsou tací,že zaplatí zálohu,nemalou,a štěně nikdy nevidí.
Já si vloni nevzala od chovatelky ani štěně s PP,jelikož jsem s ní asi 3x telefonovala,nejdřív mně ho slíbila,pak samé výmluvy,jednou,že mně fenku nenechá,tak jsem si tedy chtěla vzít psa,když jsem volala,že si pro něj tedy druhý den přijedeme,zase výmluva,že ji pejska kousnul pes,tak jsem nakonec také jela jinam.
Tak jsme koupili trpasličího pinče, už táhneme třetí týden. Večer jsem odepsal na inzerát a ráno žádná odezva, tak jsem zkusil telefon a ten fungoval, paní reagovala, že na mail neodpovídá, ale že má volnou fenku, tak jsem se s ní domlouval kdy mám přijet, stačí když přijedete zítra, ale to už může být prodaná, tak říkám můžu přijet dnes, ale to si přijeďte až večer po 18 hodině. Volal jsem v 17 hodin a dohodli jsme se, že cesta mi bude trvat 2 hodiny, souhlasila s tím, že do večera ho neprodá, tak jsme vyrazili a v 19 hodin jsme byli na místě. Fenka se nám líbila tak jsme ji vzali a jsme spokojeni, ale domluva byla hrůza a běs.
hokrví
napsal(a):
Celou cestu jsem poslouchal hororové situace, ale strach vystřídala radost, je to náš mazel. Děkuji za přání.
Moc Vám gratuluji k úspěšnému pořízení fenky..a to se řekne.."koupíme si pejska 😀"...koho by napadlo, že jsou s tím takové problémy!😐..
Tak ať Vám fenečka hezky roste pro radost celé rodiny😊