Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ankovica

10.5.2021 17:38
Ankovica

XXX.XXX.3.124

Dobrý den.
Mému králíkovi se na zahradě zatrhl drápek a nejsem si jistá a bojím se, jestli jsem vše správně zajistila. Ihned jsem ránu vyčistila desinfekcí, ale ten drápek tam stále visí. Nic s tím sama nechci nic moc dělat, protože se bojím, abych vše jen nezhoršila. Kdybych mohla, tak bych ihned letěla na veterinu, ale až v sobotu 15.5. můžu vycházet ven (kvůli covidu) a dost se o něj bojím.
Po případě se zeptám, jak často používat desinfekci nebo nějaký jiný prostředek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.5.2021 19:23
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ankovica napsal(a):
Dobrý den.
Mému králíkovi se na zahradě zatrhl drápek a nejsem si jistá a bojím se, jestli jsem vše správně zajistila. Ihned jsem ránu vyčistila desinfekcí, ale ten drápek tam stále visí. Nic s tím sama nechci nic moc dělat, protože se bojím, abych vše jen nezhoršila. Kdybych mohla, tak bych ihned letěla na veterinu, ale až v sobotu 15.5. můžu vycházet ven (kvůli covidu) a dost se o něj bojím.
Po případě se zeptám, jak často používat desinfekci nebo nějaký jiný prostředek.

Foto?

Ankovica

20.5.2021 10:21
Ankovica

XXX.XXX.3.124

Už je to dobré. Králík si to tak za 1h ani ne sám utrhl a rána se mu hezky zahojila. Omlouvám se, že jsem neodpověděla dříve, ale úplně mi to vypadlo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík