Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Beatrice

10.6.2021 21:50
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Dobrý den, máte někdo pozitivní zkušenost s připouštěním starší samičky (6-7leté) zakrslého beránka? Jaký měla vrh, jak odchovala mláďata a jak malí prospívali? Děkuji.

arte.P

11.6.2021 06:52
arte.P

XXX.XXX.43.217

Doufám, že ne. Tohle snad nemůže nikoho příčetnýho ani napadnout. Ještě to vyšperkujte tím, že by byla prvorodička a je to dokonalý

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.6.2021 08:03

Beatrice napsal(a):
Dobrý den, máte někdo pozitivní zkušenost s připouštěním starší samičky (6-7leté) zakrslého beránka? Jaký měla vrh, jak odchovala mláďata a jak malí prospívali? Děkuji.

Je to stejné, jako když otěhotní 60 - 70 letá žena. Samozřejmě hypoteticky.

11.6.2021 09:38
ančovička1

XXX.XXX.220.111

Beatrice napsal(a):

Pokud samička zabřezne, porod nepřežije..

11.6.2021 11:09
Vali80

XXX.XXX.53.126

Naši samičku - 8 letou, zakrslou, (ale né úplně malou) kdysi nakryl samec (omylem). Údajně to měla být také samička. Samice porod přežila, i když to byl její první porod, ale malí byli oba mrtví. Samička se dožila 11-12 let.
Určitě v tomto věku nepřipouštět.

Beatrice

11.6.2021 13:05
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Vali80 napsal(a):
Naši samičku - 8 letou, zakrslou, (ale né úplně malou) kdysi nakryl samec (omylem). Údajně to měla být také samička. Samice porod přežila, i když to byl její první porod, ale malí byli oba mrtví. Samička se dožila 11-12 let.
Určitě v tomto věku nepřipouštět.

Děkuji Vám za odpověď a za zkušenost. Nejedná se o mou samičku, jen mne to zajímalo, slyšela jsem, že některým se to opravdu v tomto věku podařilo s úspěchem. U středních plemen někteří chovatelé nechávají chovné samice do tohoto věku a mají pěkná zdravá králíčata.

Beatrice

11.6.2021 13:31
Beatrice

XXX.XXX.59.133

arte.P napsal(a):
Doufám, že ne. Tohle snad nemůže nikoho příčetnýho ani napadnout. Ještě to vyšperkujte tím, že by byla prvorodička a je to dokonalý

Vy chováte zakrslíky? Asi ne, že? V tom případě bych se na Vašem místě zdržela štiplavých poznámek :-)

11.6.2021 17:22

Beatrice napsal(a):
Vy chováte zakrslíky? Asi ne, že? V tom případě bych se na Vašem místě zdržela štiplavých poznámek :-)

Zakrslík je pořád králík. A poprvé zapustit 6-7 letou samici opravdu nikoho příčetného nenapadne.

Beatrice

11.6.2021 17:31
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zakrslík je pořád králík. A poprvé zapustit 6-7 letou samici opravdu nikoho příčetného nenapadne.

A kde jste prosím vzala informaci, že ještě nebyla připuštěná? :-)

11.6.2021 17:46

Pokud je samice zdravá,v kondici a mívá mladé pravidelně,tak ji klidně můžete připustit.Je jedno jestli je to zakrslík nebo jiná velikost.

Beatrice

11.6.2021 18:09
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Pokud je samice zdravá,v kondici a mívá mladé pravidelně,tak ji klidně můžete připustit.Je jedno jestli je to zakrslík nebo jiná velikost.

Děkuji Vám za Váš názor.

11.6.2021 20:34

Beatrice napsal(a):
A kde jste prosím vzala informaci, že ještě nebyla připuštěná? :-)

Nevyvrátila jste ji.

Beatrice

11.6.2021 22:16
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Nevyvrátila jste ji.

Vyvrátit nějaké tvrzení lze pouze tehdy, je-li člověk dotázán. A Vy jste se mi na to neptala. Domýšlet si lze leccos, druhá věc je, jak se s tím naloží - zda se to použije s cílem druhému pomoci, nebo za účelem někoho osočit. Nezlobte se, ale já sem přicházím diskutovat o zajímavých věcech, ne se hádat. Jsem moc ráda, že se tu alespoň někdy najdou lidé, kteří mají podobný cíl jako já. Hezký večer.

12.6.2021 09:00

Beatrice napsal(a):
Vyvrátit nějaké tvrzení lze pouze tehdy, je-li člověk dotázán. A Vy jste se mi na to neptala. Domýšlet si lze leccos, druhá věc je, jak se s tím naloží - zda se to použije s cílem druhému pomoci, nebo za účelem někoho osočit. Nezlobte se, ale já sem přicházím diskutovat o zajímavých věcech, ne se hádat. Jsem moc ráda, že se tu alespoň někdy najdou lidé, kteří mají podobný cíl jako já. Hezký večer.

Stačilo zareagovat na příspěvek arte.P (včera 6 52) a upřesnit zadání, že se nejedná o prvorodičku. Pak se nedivte, že nás napadají katastrofické scénáře.

Beatrice

12.6.2021 10:45
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Stačilo zareagovat na příspěvek arte.P (včera 6 52) a upřesnit zadání, že se nejedná o prvorodičku. Pak se nedivte, že nás napadají katastrofické scénáře.

Ten příspěvek (6:52) byl pojat velice ironicky a nebyl v něm položen žádný dotaz :-) Hezký den všem.

12.6.2021 19:57

Beatrice napsal(a):
Ten příspěvek (6:52) byl pojat velice ironicky a nebyl v něm položen žádný dotaz :-) Hezký den všem.

Ale kdybyste zareagovala, tohle všechno bychom si mohli ušetřit. Někdy je lepší otázku trochu rozvést. Hezký podvečer.

Přidejte reakci

Přidat smajlík