Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Darkai

13.6.2021 16:32
Darkai

XXX.XXX.215.167

Dobrý den,
mám doma 4 letou agresivní samičku a potřebuji radu. Nemohu dát ruku do klece, vzít jí misku aby jsem jí dala granulky, vyčistit klec, ani vzít ven aby se proběhla takže hlazení u ní nepřipadá v úvahu. V noci dupe a dělá randál i když má k dispozici výběh, pozornost, jídlo i pití. Podotýkám že nikdy na ní nebyla stáhnutá ruka. Nedokáže vydržet s ostatními zvířátky, takže žije odděleně od nich v jiném pokoji. A když je venku stále vrčí a útočí na ruce. Zkoušela jsem už i připouštět ale poslední připouštění dopadlo tak, že sameček králíka skončil s trochu nakousnutým uchem. Už jsme bezradní.

14.6.2021 10:04
Ájaajája

XXX.XXX.112.157

Byla taková vždy nebo až teď?

Darkai

14.6.2021 19:10
Darkai

XXX.XXX.215.167

Když byla mladší okolo 1 roku tak ne od té doby se její agresivita stupňuje

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2021 09:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Darkai napsal(a):

Tak to se už nezmění.

arte.P

15.6.2021 10:48
arte.P

XXX.XXX.160.140

U zakrslíků je celkově problém, že se šlechtí na krásu a ne na charakter, takže každej druhej je agresivní zmetek. U masňáků je přece jen ta selekce rozumnější, s tímhle by si každý rozumný chovatel poradil jednou ranou.

Darkai

15.6.2021 19:27
Darkai

XXX.XXX.215.167

Je to smutné, mám doma ještě 2 další a ti agresivní nejsou. Dávat pryč samičku nebudu. Né každý králíček může být andílek no.

efina

18.6.2021 12:22
efina

XXX.XXX.59.43

Také jsem měla takovou samici.
Nemohla jsem jí pohladit, vzít misku a nic.
Po kastraci se to zlepšilo, čím je starší tím je to lepší.
Možná je to tím, že se jí věnuji téměř pořád.
Možná pochopila, že jí nechci ublížit, ale naopak.
Mám dojem, že se této mojí králindě stalo něco hrozného v malém věku u prvního majitele, jelikož se bojí všech zvuků, na které není zvyklá, vždy začne skákat po místnosti není k uklidnění.
Možná to máte podobně.
Poradila bych Vám určitě nechat vykastrovat, pokud už není a věnovat se jí a dát tomu čas na zlepšení.

Beatrice

19.6.2021 17:43
Beatrice

XXX.XXX.59.133

Darkai napsal(a):

A nekoupila jste v té době ostatní dvě? A tím se pozornost k ní rozdělila? Když jí chcete nyní pohladit, může cítit na Vašich rukou pach těch dvou, proto se hladit nenechá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík