Minie1604
XXX.XXX.245.208
Dobrý večer,
Prosím vedeli by ste mi poradiť? Mame 8 mladých zajacov (3mesiace) a dnes som si všimla že niektorý tak fŕkaju alebo kýchaju, neviem jak to nazvať 🙈 u starých som si to zatiaľ nevšimla. Prosím viete mi poradiť, čo to môže byt? Pripradne čo na to pomáha?
“Starého” samca sme našli dnes ráno mŕtveho (netuším čo sa mu stalo) tak trosku som sa zľakla či to nie je nejaká choroba 😔 ďakujem vopred za odpovede a rady 😊
Uživatel s deaktivovaným účtem
Minie1604
napsal(a):
Dobrý večer,
Prosím vedeli by ste mi poradiť? Mame 8 mladých zajacov (3mesiace) a dnes som si všimla že niektorý tak fŕkaju alebo kýchaju, neviem jak to nazvať 🙈 u starých som si to zatiaľ nevšimla. Prosím viete mi poradiť, čo to môže byt? Pripradne čo na to pomáha?
“Starého” samca sme našli dnes ráno mŕtveho (netuším čo sa mu stalo) tak trosku som sa zľakla či to nie je nejaká choroba 😔 ďakujem vopred za odpovede a rady 😊
Třeba pasteurelóza?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Králíci ve velkých vedrech občas frkají,nebo když mají prašné seno,podestýlku,seno s hodně drobným odrolem,prach v granulích ,špatně větraný kotec,příčin může být řada.Záleží i na umístění králíkárny jestli nejsou na slunci.
To samé úhyn samce.Jsou očkovaní?