Podivné chování králíčka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2021 21:54
Zajda_

XXX.XXX.248.78

Mám malého zakrslého králíčka, okolo 4 měsíců a občas u něho zpozoruji podivné chování.
Občas jako by ji zamrzly nervy, začne padat a neudrží se na nohou, ale trvá to tak max. 10 vteřin, většinou ji postavím a pak je v pohodě.
Také někdy běhá po pokoji jak zblázněná, pak si lehne a pak zase povyskočí, někam odběhne a zase si lehne. Chvíli to takhle trvá než se zklidní.
Pokud by někdo věděl, co to může způsobovat či jestli mám zajít k veterináři děkuji za rady. Popř. dodám další informace.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2021 07:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zajda_ napsal(a):
Mám malého zakrslého králíčka, okolo 4 měsíců a občas u něho zpozoruji podivné chování.
Občas jako by ji zamrzly nervy, začne padat a neudrží se na nohou, ale trvá to tak max. 10 vteřin, většinou ji postavím a pak je v pohodě.
Také někdy běhá po pokoji jak zblázněná, pak si lehne a pak zase povyskočí, někam odběhne a zase si lehne. Chvíli to takhle trvá než se zklidní.
Pokud by někdo věděl, co to může způsobovat či jestli mám zajít k veterináři děkuji za rady. Popř. dodám další informace.

Encefalitozoonóza?

18.7.2021 16:44
Zajda_

XXX.XXX.248.78

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Encefalitozoonóza?

Děkuji, hledala jsem zatím informace na internetu jak se nemoc projevuje, přičemž náklon hlavy se zatím nevyskytuje. Rozhodně se ale pokusím dostavit na veterinu.

22.7.2021 21:42
Markéta Kostková

XXX.XXX.212.136

Naše ušanda běhá vždycky po pokoji jak magor i s přestávkami a přijde mi to docela "normální," ale co může být Váš případ, netuším...

Přidejte reakci

Přidat smajlík