nzzzzzzzz

XXX.XXX.162.238
https://www.konskebylinky.cz/
Pokud chcete levně, tak nevidím problém v tom nasušit si vlastní
Mohu doporučit eshop www.herbs4pets.cz, kde mají i granulované bylinky i sušenou zeleninu a další prodejci na kralici.cz, JR Farms, zoohit, zakrslykralicek.cz
Přesně tak, nejlepší je, nasušit si zeleninu nebo bylinky sama. Já to dělám vždy na podzim a v zimě, kdy jede topení. Kupuji krmnou mrkev a tu polámanou krájím a suším. Mám ji pak třeba 2 kýble. A na bylinky se třeba někoho zeptejte v okolí nebo přes internet. Teď se pomalu uklízí na zahradách a před zimou se toho každý zbavuje. Taky mi kolegyně nosí plné pytle meduňky, máty, celeru a já nevím čeho všeho. Taky suším na zimu a jaro.
viszla85
napsal(a):
Tak po 3 denním sušení jablek v sušičce jsem po měsíci vše vyhodila, protože mi to prožrali červi od molů. Takže na sušení už kašlu Díky za rady
Přímo eshop apetit.cz kupuji sušenou červenou řepu, sušenou mrkev, svatojánský chléb, vojtěškové bloky. Nejdražší je ta zelenina v ceně cca 130,- / 1 kg, což je za mě lidovka, kilogram sušené mrkve je pro jednoho králíčka slušná hromada :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky beru sušenou mrkev a červenou řepu z apetit.cz. Odváží kolik kilo chci. Spokojenost.