Zánět mléčné žlázy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2021 23:25
renikkk

XXX.XXX.168.239

Dobrý večer všem, mám dotaz naše samička je necelý měsíc po porodu, teď jen leží nezere ani nepije, ztratila mléko.
Zdá se že je to zánět mléčné žlázy na boku má velkou bouli , mláďata už ji nechávají ví, že už mléko není. Snaží se už jíst mrkev a vločky a trávu, ale jsou moc malinká.
Samička je na tom velmi špatně, dle manžela musíme čekat, ale on sám jako veterinární technik říká, na to se veterinář nevolá buď to dá nebo ne...
Jen dodám teď jich má 9... Vloni jich měla 8. Všechny odchovala.Je mi z toho moc smutno.
Pokud je možnost léčby prosím o radu.
Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2021 05:43

váš manžel je vůl

dopouští se týrání zvířete. buď tomu zvířeti zajistěte veterinární péči nebo ho utraťte.

24.7.2021 07:45

renikkk napsal(a):
Dobrý večer všem, mám dotaz naše samička je necelý měsíc po porodu, teď jen leží nezere ani nepije, ztratila mléko.
Zdá se že je to zánět mléčné žlázy na boku má velkou bouli , mláďata už ji nechávají ví, že už mléko není. Snaží se už jíst mrkev a vločky a trávu, ale jsou moc malinká.
Samička je na tom velmi špatně, dle manžela musíme čekat, ale on sám jako veterinární technik říká, na to se veterinář nevolá buď to dá nebo ne...
Jen dodám teď jich má 9... Vloni jich měla 8. Všechny odchovala.Je mi z toho moc smutno.
Pokud je možnost léčby prosím o radu.
Děkuji.

Viz bodlinka. Doma ji nepomůžete. (a doufám, že manžel není absolvent naší školy, abych se nemusela stydět).

24.7.2021 12:11
renikkk

XXX.XXX.168.239

Jen dávám vědět je konec takže ani lékař by nepomohl , dle rady veterináře cituji stává se to občas....skot ten to zvládne ,ale králíci většinou ne...Malinke snad vypiplame..

24.7.2021 15:02

renikkk napsal(a):
Jen dávám vědět je konec takže ani lékař by nepomohl , dle rady veterináře cituji stává se to občas....skot ten to zvládne ,ale králíci většinou ne...Malinke snad vypiplame..

králíci to taky zvládnou, ale nesmíte je prostě nechat osudu

na neléčenou parenchymatózní mastitidu mimochodem dost rychle může zdechnout i ta kráva

váš manžel je prostě idiot.

24.7.2021 15:03

jako když budete na krávu koukat, jak jen leží nežere nepije, tak taky zdechne, si to představte

jste CHOVATEL Z PEKLA

ZLATÝ VELKOCHOVY

25.7.2021 08:11
OlafV

XXX.XXX.39.147

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
králíci to taky zvládnou, ale nesmíte je prostě nechat osudu

na neléčenou parenchymatózní mastitidu mimochodem dost rychle může zdechnout i ta kráva

váš manžel je prostě idiot.

Idiot zní moc medicínský držte se veteriny vůl kráva prase husa slepice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík