Trvalé soužití samce a samice morčete?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

anonymous123xddd

1.8.2021 20:35
anonymous123xddd

XXX.XXX.36.207

Dobrý den, chtěl/a bych se zeptat, jestli je možné, aby spolu samec a samice morčete žili trvale v jednom kotci a kdyby ne, proč?. Prosím, potřebovala bych odpověď...děkuji😊🐹🐹🐹🐹

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2021 20:41

může trvale bydlet vykastrovaný samec a samice

nekastrovaný samec a nekastrovaná samice spolu trvale bydlet nemůžou, proč, ti řeknou v pohlavní výchově ve škole až vyrosteš

1.8.2021 20:42

anonymous123xddd napsal(a):
Dobrý den, chtěl/a bych se zeptat, jestli je možné, aby spolu samec a samice morčete žili trvale v jednom kotci a kdyby ne, proč?. Prosím, potřebovala bych odpověď...děkuji😊🐹🐹🐹🐹

Kolik je ti let?

1.8.2021 20:44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
může trvale bydlet vykastrovaný samec a samice

nekastrovaný samec a nekastrovaná samice spolu trvale bydlet nemůžou, proč, ti řeknou v pohlavní výchově ve škole až vyrosteš

Tohle snad vědí i děti v MŠ. Pokaždé si vzpomenu na scénu z Policajta ze školky - kdy nevinné dítko pronese "kluci mají penis a holky vagínu".

1.8.2021 20:53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tohle snad vědí i děti v MŠ. Pokaždé si vzpomenu na scénu z Policajta ze školky - kdy nevinné dítko pronese "kluci mají penis a holky vagínu".

že ví tohle ještě neznamená, že jim dochází důsledky kopulace

to koneckonců překvapí někdy i dospělé

anonymous123xddd

1.8.2021 20:58
anonymous123xddd

XXX.XXX.36.207

anonymous123xddd

1.8.2021 21:15
anonymous123xddd

XXX.XXX.36.207

nepřijde vám hloupé psát hned hnusné komentáře na mou osobu, když absolutně nevíte, kolik mi je, kdo jsem ,co dělám.. Jasně, chápu, kdyby došlo k opravdu zásadní chybě, tak beru , jasně ,ano neuvědomila/a jsem si to hned, s chovem morčat nemám zkušenosti, myslím si, že chybovat je lidské.. samozřejmě vy hned soudíte, že netuším, o co jde ..tak vám tedy děkuju, polepšení slibuju, čau

1.8.2021 21:18

je to zásadní chyba, ta samice by při takovém zacházení brzo zdechla a vy byste skončila zavalená morčaty

ale jak říkám, někdy to nedojde ani dospělé ženské

2.8.2021 08:00

anonymous123xddd napsal(a):
nepřijde vám hloupé psát hned hnusné komentáře na mou osobu, když absolutně nevíte, kolik mi je, kdo jsem ,co dělám.. Jasně, chápu, kdyby došlo k opravdu zásadní chybě, tak beru , jasně ,ano neuvědomila/a jsem si to hned, s chovem morčat nemám zkušenosti, myslím si, že chybovat je lidské.. samozřejmě vy hned soudíte, že netuším, o co jde ..tak vám tedy děkuju, polepšení slibuju, čau

Nejde o to, že nemáte zkušenosti s chovem morčat, ale od určitého (dost brzkého) věku každý ví, že samec + samice pohromadě = mláďata. Tohle nemůžete svádět ani na distanční výuku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík