Dobrý den,
je to pár dní, co se se mnou přítel rozešel a králíček, který byl zvyklý ho vídat každý den (společné bydlení) je z toho takový divný, vůbec nejí a z klece se mu nechce, pokud ho vyndám, hned zase zaleze. Veterinářka mi řekla, ať počkám, až bude ušák hladový, že se pak sám nají, ale na jeho poměry to mizí vážně hodně pomalu, takže mi to přijde jako kravina. Domnívám se, že přítel králíčkovi chybí a proto nejí. Co bych podle Vás teď měla dělat? Bylo by lepší koupit nějaký krmení, které budu podávat strikackou?
Předem děkuji za jakoukoliv radu!
zmenit veterinare, dokrmovat strikackou https://www.arnukzoo.cz/vitaminy-a-doplnky-hlodavci/rodicare-instant-170-g/ kralik nesmi hladovet. v nejhorsim rozemlit jemne granule v mlejnku na kafe, rozredit vodou a strikackou https://obchod.kralici.cz/p1823-supreme-petfoods-supreme-recovery-dokrmovaci-strikacka.aspx
Uživatel s deaktivovaným účtem

Krasna_je_nej
napsal(a):
Dobrý den,
je to pár dní, co se se mnou přítel rozešel a králíček, který byl zvyklý ho vídat každý den (společné bydlení) je z toho takový divný, vůbec nejí a z klece se mu nechce, pokud ho vyndám, hned zase zaleze. Veterinářka mi řekla, ať počkám, až bude ušák hladový, že se pak sám nají, ale na jeho poměry to mizí vážně hodně pomalu, takže mi to přijde jako kravina. Domnívám se, že přítel králíčkovi chybí a proto nejí. Co bych podle Vás teď měla dělat? Bylo by lepší koupit nějaký krmení, které budu podávat strikackou?
Předem děkuji za jakoukoliv radu!
No nevím, králík tolik závislý na člověku, aby nejedl? Není to pes. Jak je starý? Pohlaví?
Tak honem pořídit nového přítele, aby králík začal žrát. Je nutno ale opravdu spěchat. Pár hodin to králík vydrží, ale několikadenní prodleva je pro králíka fatální, zvlášť jestli byl na vašeho přítele fixovaný a je třeba skrytý gay. Spěchejte, čas je tady rozhodující. Nějakého ochotného chlapa seženete dneska na každém rohu. Prozatím mu ale dejte do klece aspoň fotku ex, aby tolik netrpěl.

Pokud králík nežere tak určitě ne kvůli příteli,ale proto,že mu něco je.Rada veterinářky je dobrá tak k tomu,že králík uhyne.Zdravý králík prostě žere a je mu úplně jedno jestli tam někdo je či není.

Krasna_je_nej
napsal(a):
Je to 2letý sameček. Nutno podotknout, že ho máme poměrně brzo odstaveného od matky a nikdy nebyl doma sám, takže byl pořád puštěný.
Ne, absencí přítele to nebude, ani brzkým odstavem (kdy?). Pokud králík nežere, má zdravotní problém - třeba zuby. Krmení stříkačkou příčinu neřeší.