Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kakafefe

17.10.2021 17:56
Kakafefe

XXX.XXX.42.52

Zdravím.
Hodí se BO jako králíček na chov (jako mazlíček)? Dceři se hrozně líbí a touží po něm, ale zatím jsme měli jen zakrslika.
Děkuji.

georgi

17.10.2021 18:54
georgi

XXX.XXX.118.61

Uvědomte si že BO má minimálně váhu 7kg , běžně 8kg a více . S tím souvisí velikost kotce minimálně 120cm na 80cm a výšku minimálně 70cm . A s tím souvisí samozřejmě i množství krmiva . To je obrovský rozdíl proti zakrslíkovi . Manipulaci s tak velkým králíkem dítě nezvládne takže veškerá manipulace , třeba při kydání bude na Vás: Doma bych ho pro jeho velikost nechtěl . I když jsem o výjimce slyšel . Jinak BO jsou klidná zvířata . Měl jsem jich pár v chovu .

17.10.2021 19:38
juhaj

XXX.XXX.164.121

Znala jsem rodinu, co ho měla. Byl super, ale oni ho měli spíš jako psa, tzn. misky měl psí v předsíni, pelíšek poblíž, záchodek taky. Klec měl, ale zavíran byl jen pokud to situace vyžadovala a to minimálně.

21.10.2021 09:09
bongani

XXX.XXX.45.91

Myslím, že když budete počítat s tím, že je to fakt velké zvíře a hodně toho sežere, tak se doma chovat dá. Ale asi to nebude na zavření do klece. Mám králíka kalifornského, má tedy jenom 4 kila, ale je v bytě navolno opravdu jako pes. Má misky, záchod, může si jít kam chce, v noci s námi spí v ložnici. Ale musíte mu přizpůsobit byt. Spíš než na velikosti podle mě záleží na povaze daného zvířete. Akorát když zlobí zakrslík, tak se dá lépe zpacifikovat než takovýhle obr.

Přidejte reakci

Přidat smajlík